GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταφορείς... ναρκωτικών

Μεταφορείς... ναρκωτικών Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία στην Κατερίνη καθώς εντοπιστήκαν να μεταφέρουν δέκα κιλά ακατέργα...

Μεταφορείς... ναρκωτικών

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία στην Κατερίνη καθώς εντοπιστήκαν να μεταφέρουν δέκα κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό.
Όλα ξεκίνησαν στον Κορινό Πιερίας, όταν οι αστυνομικοί έκριναν δύο αυτοκίνητα ύποπτα και τους έκαναν σήμα ώστε σταματήσουν για έλεγχο. Στο αυτοκίνητο του 22χρονου Έλληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.
Ο αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε στο άλλο αυτοκίνητο μαζί με ένα ακόμα άτομο, συνεργοί του 22χρονου Έλληνα, αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.
Στη συνέχεια ακινητοποίησαν το όχημά τους στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και συνέλαβαν τον 22χρονο, ενώ ο τρίτος συνεργός τους διέφυγε και αναζητείται.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση