GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφει ο ξένος τύπος για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

Εκτενείς αναφορές για την εμπλοκή του ονόματος της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτας, σε τραπεζικό λογ...


Εκτενείς αναφορές για την εμπλοκή του ονόματος της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτας, σε τραπεζικό λογαριασμό που περιλαμβάνεται στη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» κάνουν τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου από το βράδυ της Κυριακής.
«Η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου εμπλέκεται σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία ύψους 550 εκ. ευρώ» είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας “Daily Telegraph” που αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, της οποίας ο σύζυγος ήταν επίσης πρωθυπουργός, διέψευσε τα δημοσιεύματα».
Για σκάνδαλο με την επονομαζόμενη λίστα Λαγκάρντ κάνει λόγο το αμερικανικό δίκτυο CNBC που υπογραμμίζει πως οι Έλληνες είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι πλέον με υποθέσεις που σχετίζονται με φοροδιαφυγή πλουσίων πολιτών.
Για τον θησαυρό της Ελβετίας της οικογένειας Παπανδρέου κάνει λόγο και η γαλλική οικονομική εφημερίδα “Les Echos” που αναφέρει χαρακτηριστικά. «Σύμφωνα με τις ελληνικές εφημερίδες «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και «ΒΗΜΑ» η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να εμπλέκεται σε λογαριασμό 550. εκ ευρώ στην Ελβετία».
Το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ προκαλεί νέο γύρο αντιδράσεων στην Αθήνα καθώς δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με ελβετικό λογαριασμό 550 εκ ευρώ, αναφέρει και η εφημερίδα “Le Figaro”.
Εκτενή αναφορά κάνουν και οι “Financial Times” που αναφέρουν τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν την 89χρονη Μαργαρίτα Παπανδρέου με λογαριασμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα HSBC στη Γενεύη.Πηγή: protothema.gr

5 σχόλια

  1. Οι μανάδες χαλάνε τα παιδιά!

    Τι φταιει ο Γιωργάκης;
    φταίει;

    οχι πεστε μου τι φταιει το παιδί;

    κακουργα μανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλανε μπροστά οι εργολάβοι της χώρας να καταστρέψουν τον Παπανδρέου. Λες και δεν έχουμε καταλάβοι ποιοι φταίνει γι αυτο το χάλι.
    Εννοια σας , Κρεμάλες υπάρχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιμή στον Γιώργο Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΡΑΦΗΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι οι Ελληνες ειναι χαζοχαρούμενοι και τους μοιράζουν καθρεφτάκια οι πολιτικοι και τα χάβουν, ετσι τώρα θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι οτι οι ΑΡΠΑΝΔΡΕΟΥ τοσα χρόνια με το μέλι δεν έβαλαν το δακτυλό τους μέσα.
    Ας έρθουμε στο θέμα της γλυκητάτης Μανουλας, η οποία δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της μόνο κάτι ΜΥΚΗΟ που εφτιαχνε και τις χρηματοδοτούσε ο Γιωργάκης απο το υπουργείο Εξωτερικών κάτι που της έδωσε ο ΑΚΗΣ για Λογαριασμό του Ανδρέα για του δώσει το διαζύγιο, να σκεφτείτε τι δραχμοφονιας είναι η Μανουλα που όπως είχε δημοσιεύσει η Κανέλη έκανε δίκη στα παιδιά του Καναδού Καθηγητή που πανδρεύθηκε όταν χώρισε τον Ανδρέα για να αρπάξει μέρος της κληρονομιάς.

    Φυσικά ποιά η δυσκολία υπάρχει να της βγάλουν ένα πλαστό διαβατήριο με αλλο όνομα όταν ο γιος σου είναι Υπουργός το κόμμα σου στη Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Σιμιταγας ορκισμένος εχθρός του πρώην ανδρα σου, εδώ αν πας στη Ομόνοια ζητησεις κανένα πλαστό διαβατήριο και δώσεις καποια Ευρουδάκια βρισκεις 100% γνήσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση