GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς στρατηγικό πύραυλο νέας γενιάς «παγκόσμιου βεληνεκούς» η Ρωσία

Θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντι-πυραυλικό σύστημα. Μεταφορά ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου Topol-M σε στρατόπεδο βορει...

Θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντι-πυραυλικό σύστημα.
Μεταφορά ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου Topol-M σε στρατόπεδο βορειο-ανατολικά της Μόσχας -φωτ.αρχείου [AP Photo/Maxim Shipenkov]
 
Η Ρωσία κατασκευάζει ένα νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατηγός Σεργκέι Καρακάεφ, διοικητής των δυνάμεων των στρατηγικών πυραύλων.
«Ο πύραυλος αυτός δημιουργήθηκε με τη χρήση και την ανάπτυξη του μάξιμουμ των τεχνολογιών που υπάρχουν, πράγμα που μειώνει σημαντικά τους χρόνους και το κόστος της κατασκευής του», δήλωσε ο ρώσος στρατηγός, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο στρατηγός διευκρίνισε ότι πολλές δοκιμές πρωτοτύπων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί το 2012, εκ των οποίων η τελευταία στις 24 Οκτωβρίου από το κοσμοδρόμιο Καπούστινε Γιαρ, στην περιοχή του Αστραχάν.
«Τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν ότι οι κατασκευαστές βρίσκονται στο σωστό δρόμο», είπε ο στρατηγός Καρακάεφ, διευκρινίζοντας ότι ο νέος πύραυλος, ο οποίος χρησιμοποιεί στερεό καύσιμο, θα αντικαταστήσει τους στρατηγικούς ρωσικούς πυραύλους πέμπτης γενιάς, όπως οι Topol-4.
Αυτός ο πύραυλος «παγκόσμιου βεληνεκούς» θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντι-πυραυλικό σύστημα, είπε.


2 σχόλια

  1. Ρωσία: H Mόσχα δεν θ’ αλλάξει θέση απέναντι στη Δαμασκό! Αυτό κρύβουν τα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας!

    Ο Alexander Lukasevich, εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου των Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι η Μόσχα δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει τη στάση της απέναντι σ’ ό,τι συμβαίνει στη Συρία.

    Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν αλλάξαμε ποτέ και δεν θα αλλάξουμε τη θέση μας για τη Συρία».

    Μια αντίδραση που απαντάει στην διεθνή προπαγάνδα παραπληροφόρησης -γέμισε και τα ελληνικά ΜΜΕ και μπλογκς- που εξαπέλυσαν οι δυτικοί ινστρούχτορες των αποικιοκρατών.

    Τι κρίμα κι απογοήτευση για τον εκπρόσωπο της...
    συγκυβέρνησης των τροϊκανών που παραβιάζοντας κάθε κανόνα δικαίου απέλασε την πρέσβειρα της φίλης Συρίας από την Ελλάδα, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ που αναμένει να «κυβερνήσει» με την ίδια ΝΑΤΟϊκή εξωτερική πολιτική των Μερκελιστών…

    Θα πληρώσουν ακριβά την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον!

    Η δουλική συγκυβέρνηση Σαμαρά απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας εμπλέκοντας την πατρίδα μας στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στα παιχνίδια πολέμου του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών!

    Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την παραδοσιακή δουλική δεξιά που σήμερα συγκυβερνάει την πατρίδα μας μαζί με τη νέα ΔΕΞΙΑ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ).

    Στην Ελλάδα θυμούμαστε την Συρία, τον περήφανο λαό της από την κρίση του Μάρτη 1987… τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου ζήτησε βοήθεια και η Συρία παρέταξε τα στρατεύματά της στα σύνορα με την Τουρκία, τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.

    Σήμερα η συγκυβέρνηση συντάχτηκε μαζί και υπό την Τουρκία εναντίον μια φίλης χώρας, απλά γιατί το επιβάλουν τα αφεντικά τους!

    Όσο για το συνονθύλευμα που σήμερα καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ -ευτυχώς όχι τους αγώνες και τις λαϊκές κατακτήσεις- αποκαλύπτεται ο ρόλος τους για μία ακόμη φορά!

    Μια προσβολή στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Μια φιλία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με το Αραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα ΜΠΑΑΘ, που δεν μπόρεσε ποτέ να διαρρήξει ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι σιωνιστές του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος, αλλά το έπραξε σήμερα η νέα Δεξιά που της παρέδωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ!

    Τότε παρέταξε τα στρατεύματα της Συρίας ο πατέρας Άσσαντ στα σύνορα με την Τουρκία, και διεμήνυσε ότι

    "οποιαδήποτε επίθεση κατά της φίλης Ελλάδας θα την εκλάβουμε ως επίθεση κατά της Συρίας"

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΛΑΟΣ... ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΊΝΑΜΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ..

    ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΆ ΝΑ ΟΜΙΛΟΎΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση