GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση του πριγκιπικού ζεύγους για το θάνατο της νοσοκόμας

Τη «βαθιά θλίψη» τους για το θάνατο της νοσοκόμας που εργαζόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα η Κέιτ, λόγω της έντονη...

c6b752fe36cc882e31bf4a3a640c0277 XL 300x233 Ανακοίνωση του πριγκιπικού ζεύγους για το θάνατο της νοσοκόμαςΤη «βαθιά θλίψη» τους για το θάνατο της νοσοκόμας που εργαζόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα η Κέιτ, λόγω της έντονης ναυτίας που είχε διότι είναι έγκυος, εξέφρασε το πριγκιπικό ζεύγος, Ουίλιαμ και Κέιτ.
Η νοσοκόμα ήταν εκείνη που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκανε ένας ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας, μια παραγωγός του οποίου προσποιήθηκε ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της δούκισσας του Κέμπριτζ.
Το νοσοκομείο King Edward VII επιβεβαίωσε νωρίτερα τον θάνατο της νοσοκόμας Τζασίντα Σαλντάνχα.
«Οι Υψηλότητες τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Τζασίντα Σαλντάνχα, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση