GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντι συνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου....

Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντι συνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.
Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Σε σημερινό του άρθρο σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό. Κι όπως επισημαίνει υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου και στο επίπεδο της νομοθεσίας-ιδίως της ποινικής- και στο επίπεδο κανονισμού της Βουλής.

12 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΤΊΜΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΆΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΚΆΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΈΝΑΝ ΛΑΟ.

    Αυτό το κείμενο είναι για να ενημερωθούν οι πολίτες της κατακαημένης Πατρίδα ΜΑΣ και του ΛΑΟΥ της.

    Κύριε Παπανδρέου είστε ΠΡΟΔΟΤΗΣ της πατρίδος , και σαν προδότης θα πρέπει να σου επιβληθεί η ανάλογη ποινή...

    Βάλατε την χώρα σε μηχανισμούς οικονομικής υποστήριξης παραδίδοντας γη και ύδωρ χωρίς να υπάρχει ανάγκη..

    Οικονομοτεχνικά άλλες χώρες με πιο μεγάλο χρέος επιβιώνουν παραμένοντας στης αγορές ,μα θα πει κάποιος αδαείς { Ντινοπουλος-Αδωνις-Βουλτεψη-Γιακουματος-Βενιζέλος- Λοβέρδος ΚΑΙ SIA με όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ } ότι οι εταίροι μας μας δανείζουν με χαμηλότερο επιτόκιο από ότι δανείζονται αυτοί...

    Να σας πω δεν περίμενα να πουν τίποτα παραπάνω, η προπαγάνδα τους τσακίζει κοκάλα..

    Αν μέναμε στης αγορές και να δανειζόμαστε όπως δανείζετε η Ιταλία και η Ισπανία σήμερα με πιο μεγάλο επιτόκιο δεν θα χάναμε την Εθνική κυριαρχία μας και η χωρά δεν θα είχε γέμιση επιτρόπους-τσακάλια που τρώνε της σάρκες μας- Η ανάπτυξη θα ερχόταν πιο γρήγορα με διάφορες τεχνικές λύσης που λέγονται αυτονόητα..

    Πια είναι τα αυτονόητα; Χρειαζόμαστε ως χώρα επιτρόπους ώστε να ελέγξει μαϊμού σύνταξης; Μίζες πολιτικών και δημοσίων υπαλλήλων και η όλου του ΛΑΟΎ της; λαθρεμπόριο καύσιμων και ανθρώπων;

    η ΑΠΆΝΤΗΣΉ είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ.

    Χρειαζόμαστε ως χώρα επιτρόπους να βρει το 2010 ποιος είναι ποιος και που έχει οφ σορ εταιρίες και να της τσακίσει; να μην διορίζει με κριτήρια τον μπαρπα στην κωρονη;

    Αν είχατε έστω και λίγο πατριωτισμό να κάνατε τα αυτονόητα ο ΛΑΟΣ δεν θα σας το αρνιόταν , ακόμα και σήμερα ο εξαθλιωμένος ΛΑΟΣ τι θέλει; Δικαιοσύνη, ισονομία , ισοπολιτεία ..

    Άρα και οι τόκοι να ήταν μεγαλύτεροι θα ήταν πιο εύκολη σήμερα μετά από τρία πέτρινα χρόνια σε διαπραγμάτευση και η ανάπτυξη θα ερχόταν φυσιολογικά, γιατί θα γινόταν με Ελληνες πολιτικούς...

    Αντί αυτού τι κάνατε που το συνεχίζουν οι Εταίροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ~ Σαμάρας ~ Βενιζέλος~Κουβέλης την ιδία συνταγή έχετε έναν λαό που δεν γελά, που πάει στην εργασία του με φόβο {όσοι έχουν ακόμα εργασία} που κάνατε την επιχειρηματικότητα ποινικό αδίκημα {μήπως εσείς θέλετε τώρα την δραχμή διακαώς } όταν τα κεφάλαια που έχετε δώσει ~ τρόπος του λέγειν ~ ΕΊΝΑΙ όλα στο εξωτερικό; .. Διαλύσατε την δικιά σας τάξη ,την μεσαία τάξη γιατί να έλθω στην Ελλάδα να επενδύσω με φόρο 40% και 55% και αν δεν πιάσετε τους στόχους ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΆΣΕΤΕ με τίποτα να μου βάζετε και άλλους φόρους ; δηλαδή δεν φτάνει που θα χάσω τα λεφτά μου θα με βάλετε και φυλακή γιατί δεν θα έχω να σας πληρώσω τα έξτρα που σας βάζουν να βάζετε οι κατακτητές κάθε εβδομάδα στης πλάτες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

    Όταν ήμουν στην Κολομβία το 1977 ένιωθα πιο ασφαλής σε ένα κράτος που έκαναν και κάνουν κουμάντο τα Καρτέλ και η διαφθορά.. Εσείς ΌΛΟΙ οι πολιτικοί ξέρετε τι κάνατε τόσα χρόνια; αφήνατε ήσυχο αυτόν που άναψε τη φωτιά και κυνηγούσατε αυτόν που σήμανε συναγερμό..

    Έχω πολλά να γράψω και να πω , αλλά σας βαρέθηκα θα σας χτυπήσουμε εσάς ,τους κατακτητές και όσους σας πατρονάρουν από όποια τόπο και σκοπιά με όλα τα μέσα που διαθέτουμε όχι γιατί θέλουμε εξουσία φτου φτου, αλλά όταν οι αδικίες σας βγάζουν μάτια ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΒΓΆΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ ΜΆΤΙΑ ΑΝΘΡΏΠΩΝ...

    Ένα θέλω ΠΩ σε μερικούς θερμόαιμους ώστε να μην σφαχτούμε μεταξύ μας και κερδίσουνε πάλι οι κατακτητές με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    {{Δεν μ’ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν.

    Τους αντιμετωπίζω όλους με ένα κριτήριο: την αρετή.

    Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.

    Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ}}

    Μην τους πληρώσετε ΤΊΠΟΤΑ αν δεν φύγουν οι κατακτητές από την ΧΏΡΑ πάει αμέσως στης ΤΣΕΠΕΣ τους..

    Σε σύντομο χρόνο θα τελειώνουμε με ΟΛΟΥΣ αυτούς..Μην φοβάστε Ελληνες τους ηλίθιους..

    Η Ο.Π.Λ.Α μπαίνει στο γήπεδο με όλα τα μέλη της..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α
    ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΝ ΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτεινω ολες οι ψηφοφοριες να γινονται με μπλε και πρασινα ψηφοδελτια..
    και να τεθουν εκτος νομου οσοι διαφωνουν με τους νουδουπασοκους..
    να τους αφαιρειται η ιθαγενεια..
    να τους κατασχεται η περιουσια
    να τους σχολανε απο τη δουλεια
    να σαπιζουν στα κατεργα..

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για παντα..
    ακομα και με 5% θα σας πηδαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον, στα αρχήδια μας.
    Δεύτερον, θα ψηφίσουμε, με την Χ.Α. εκτός νόμου, Ελληνική αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΕ ΒΕΝΙΖΕΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;

    ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ

    ΜΕ ΝΟΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στημένα παιχνίδια, μην τσιμπάτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΑΘΛΙΟ, ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΒΡΟΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ, ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ, ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ.
    ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΛΗΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ". Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.....ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΛΕΟΝ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ 200 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5% ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΒΥΤΙΑ ΑΚΟΥΑ-ΦΟΡΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΒΡΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΙΚΝΩΜΕΝΗ Η ΒΡΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ Ν.Δ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βουλώστε το ρε φασιστόμουτρα διότι ότι και να κάνετε εμείς δεν θα επιτρέψουμε δεύτερη χούντα και δεύτερο ολοκαύτωμα .Όσο και κρύβεστε πίσω από αντομνημονιακες κορόνες εμείς εδώ είμαστε .Σας νικήσαμε δυο φόρες και είναι εύκολο και την τρίτη φορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @1 ΔΕΚ 2012 7:06:00 Μ.Μ.
    Εσείς ποιοι είσθε μουσιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση