GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στελέχη ΣΔΟΕ: Οι Γάλλοι μας είπαν ότι η λίστα είναι η ίδια....

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καταθέσεις των στελεχών του ΣΔΟΕ στους Οικονομικούς Εισαγγελείς που μετείχαν στην επιτροπή η οποία ...

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καταθέσεις των στελεχών του ΣΔΟΕ στους Οικονομικούς Εισαγγελείς που μετείχαν στην επιτροπή η οποία μετέβη στο Παρίσι για να παραλάβει την αυθεντική "λίσττα Λαγκάρντ".
Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, όταν ρώτησαν τους Γάλλους εάν η λίστα που παρέλαβαν ήταν η ίδια με εκείνη που είχε παραδοθεί την πρώτη φορά, εκείνοι απάντησαν θετικά...
"Προσωπικά υπέβαλα τα ακόλουθα ερωτήματα παρουσία των λοιπών μελών της Επιτροπής: Πρώτον εάν ο ψηφιακός δίσκος που παραλαμβάναμε είναι ακριβώς ίδιος με εκείνον που παρεδόθη την πρώτη φορά. Η απάντηση ήταν ναι. Δεύτερον πόσα ονόματα περιέχε αριθμητικά. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι περιέχει 2.062 ηλεκτρονικούς φακέλους και ότι ο κάθε φάκελος περιέχει το προφίλ του καταθέτη", αναφέρει διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
"Μας ανέφεραν ότι το αντίγραφο που μας παραδίδουν είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίγραφο  που είχαν παραδώσει το στον έλληνα πρέσβη σε προγενέστερο χρόνο που είχε παραδοθεί για πρώτη φορά το υλικό στις ελληνικές αρχές", σημειώνει στην κατάθεσή του και ο πρoϊστάμενος στο γραφείο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος στο ΣΔΟΕ.
Διαβάστε εδώ ολόκληρες τις καταθέσεις
'Εγγραφο-Οι καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ για την λίστα Λαγκάρντ

2 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ.. ΤΙ «ΠΙΣΤΕΨΕ» καί «ΣΑΓΗΝΕΥΤΗΚΕ» Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΗΝ «ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ» ΟΠΩΣ Ο...ΟΦΙΣ...!!!

    ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ή ΠΑΡΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...!!!

    Κυκλοφορεί ως καθημερινή εφημερίδα, άλλο άν η ιδιοκτησία προφανώς δεν επιτρέπει να δίδεται στη δημοσιότητα το «δελτίο ημερήσιας κυκλοφορίας», γιά να μη γνωρίζουμε τον... αριθμό φύλλων πωλήσεων της..!!!

    Ο τίτλος της εφημερίδος πού είχε ως πρώτο εκδότη τον αείμνηστο Κλεομένη Γεωργαλά πού πλήρωσε με την ζωή του τη πρώτη απόπειρα έκδοσής της ( ας όψετε όποιος τον έβαλε στο λούκι), τώρα έχει νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

    Συμβαίνει στις ημέρες μας καί μάλιστα σε εποχή κατάρρευσης της αγοραστικής αξιοπιστίας του τύπου να ξεφυτρώνουν νέες εφημερίδες αγνώστου προελεύσεως με...«απίθανους» εκδότες...!!!

    Με περισσό θράσσος και «δυσπλασία» λόγου καλούνται σε εκπομπές και με ανύπαρκτες αποκαλύψεις-- γιά να προμοτάρουν κυκλοφοριακά την εγκυρότητα των εφημερίδων τους--, εξαπολύουν μπούρδες:

    ****«Επί πλέον.... 600 ονόματα στη νέα λίστα Λαγκάρντ»...!!!
    Τό άκουσε η παριστάμενη Συριζαία Βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη καί το έκανε, επί μία εβδομάδα Τσιπροσυριζαιϊκη σημαία...!!!

    - Αμέσως υιοθέτησε τα κουραφέξαλα της παραδημοσιογραφίας η πολιτική των Συριζαίων...!!!

    ** Χθές ή ίδια εφημερίδα υποβίβασε τα 600 ονόματα, σε...71...!!!

    Η παραπληροφόρηση, ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης ως και ο υποβιβασμός της κοινής λογικής, δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση