GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρούστηκε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Έλλη Κοκκίνου

Σε αεροπορικό ατύχημα βρέθηκε «μπλεγμένη» η Έλλη Κοκκίνου η οποία είδε ένα άλλο αεροπλάνο να έρχεται και να πέφτει πάνω στο δικό της, καθ...

sygkroustike to aeroplano sto opoio epevaine i elli kokkinou 1 315x236 300x224 Συγκρούστηκε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Έλλη ΚοκκίνουΣε αεροπορικό ατύχημα βρέθηκε «μπλεγμένη» η Έλλη Κοκκίνου η οποία είδε ένα άλλο αεροπλάνο να έρχεται και να πέφτει πάνω στο δικό της, καθώς περίμενε στο διάδρομο απογείωσης του JFK στην Νέα Υόρκη.
Πικρή ήταν η τελευταία εμπειρία της Έλλης Κοκκίνου επί Αμερικάνικου εδάφους στο οποίο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες για μια σειρά συναυλιών στους ομογενείς.
Συγκεκριμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια είδε ένα αεροπλάνο να έρχεται και να πέφτει στο δικό της, λίγο πριν εκείνο απογειωθεί με προορισμό την Ελλάδα.
Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η Σίσσυ Χρηστίδου άρχισε να την ψάχνει μέσω twitter, με την Έλλη να απαντά ψύχραιμα «Είμαι ακόμη στη Νέα Υόρκη. Είχαμε ένα ατυχηματάκι με ένα άλλο αεροπλάνο που έπεσε χθες πάνω μας στο διάδρομο απογείωσης και έσπασε κομμάτι από το φτερό μας».
Όπως είναι προφανές, επικράτησε ένας μικρός πανικός στους επιβάτες, κανένας από τους οποίους δεν τραυματίστηκε. Η Κοκκίνου τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα με μια μέρα καθυστέρηση.
Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση