GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα «απώλεια» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Νέα «απώλεια» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ένα ακόμα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραιτήθηκε. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Άγγε...

Νέα «απώλεια» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ένα ακόμα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραιτήθηκε. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Άγγελο Σκοπελίτη Σύνδεσμο Νοτίου και Κεντρικού τομέα της Β Αθηνών.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησής του.

«Αξιότιμοι Κύριοι,
Με την σημερινή επιστολή μου θέλω να σας γνωρίσω ότι αποχωρώ από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ και από την θέση που κατείχα ως σύνδεσμος Νότιου και Κεντρικού τομέα της Β Αθηνών , και επιθυμώ να διαγράψουν τα προσωπικά μου στοιχεία από τα μητρώα του κόμματος.
 Όπως είχα δηλώσει και εγγράφως στον γραμματέα οργανωτικού ήταν μια θέση άνευ ουσίας , γιατί ουδέποτε μου δόθηκε πραγματικά η δυνατότητα συμμετοχής στα δρώμενα μιας και δεν συμμετείχα στις αποφάσεις του οργανωτικού αλλά δεν είχα και καμία ενημέρωση κατά τον σχεδιασμό των δράσεων.
Επανειλημμένα είχα αναφέρει στον γραμματέα οργανωτικού την έλλειψη προσωρινών κανόνων λειτουργίας συντονιστικών και περιφερειακών οργανώσεων λέγοντας ότι δεν μπορούσα να συντονίσω σωστά τους δήμους των 2 τομέων που μου είχε ανατεθεί.
Προσπάθησα να δώσω κατευθύνσεις για να αποδώσουν οι συντονιστικές επιτροπές των δήμων κάτι που δεν έγινε δεκτό από πολλούς συντονιστές λόγο της έλλειψης κανόνων της οργανωτικής δομής .
Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους , έδωσα όλες μου τις δυνάμεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα για το νέο ξεκίνημα αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής και έτσι αποφάσισα ότι δεν έχω λόγο ύπαρξης σε κάτι που δεν με εμπνέει πλέον.
 Ευχαριστώ όλους τους φίλους που βρεθήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί .
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή συνέχεια με δύναμη, υγεία, καλές γιορτές με ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο νέο έτος!

Με εκτίμηση.
Άγγελος Σκοπελίτης  Σύνδεσμος

 Νότιου και Κεντρικού τομέα της Β Αθηνών».


Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Σημερινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους:
    Έφυγε και ο Τζωρτζάτος

    Άλλη μία αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαληνίας και Ιθάκης Γιώργος Τζωρτζάτος εξηγεί τους λόγους της απόφασής του: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δεδομένου ότι πριν από δέκα μέρες είχα εκφράσει την αντίδραση μου στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης μου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Επανέρχομαι ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους μου που με τίμησαν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

    Θα ήθελα να σας πω ότι επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να γίνω ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αποχωρώ από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια θα συνεχιστεί. Ραντεβού στους αγώνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση