GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της τρικομματικής συμφωνίας για τη λίστα....

Σε συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες ήταν ο Πρωθυπουργός προκειμένου να αποφασιστεί η γραμμή που θα ακολουθηθεί στην υπόθ...

Σε συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες ήταν ο Πρωθυπουργός προκειμένου να αποφασιστεί η γραμμή που θα ακολουθηθεί στην υπόθεση Παπακωνσταντίνου. Στο τραπέζι έπεσαν αρκετές προτάσεις, αλλά σε εκείνο που συμφώνησαν όλοι ήταν να προχωρήσουν απ' ευθείας σε σύσταση προκαταρτικής επιτροπής καθώς οι εξεταστικές έχουν απαξιωθεί στα μάτια της κοινής γνώμης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης «Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα όσα έγιναν στο παρελθόν. Πρέπει να χυθεί άπλετο φως και όσοι εμπλέκονται να τιμωρηθούν παραδειγματικά» τόνισε στο Real.gr κυβερνητικό στέλεχος.

Επίσης στην σύσκεψη τονίστηκε ότι δεν θα πρέπει «να υπάρξει καμία σκιά» την ώρα που είχαν αρχίσει οι πρώτες διαρροές για τα συγγενικά πρόσωπα του Γ. Παπακωνσταντίνου, έτσι με την σύμφωνη γνώμη και του Προέδρου της Βουλής δόθηκε στην δημοσιότητα το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών.
Με πρωτοβουλία του Δ. Σταμάτη και του Τ. Μπαλτάκου άρχισε ένας κύκλος τηλεφωνικών επαφών μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στην οποία αποφασίστηκε να βγει μπροστά ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και να καταθέσει πρόταση προκαταρτικής επιτροπής την οποία θα στηρίξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ο Φώτης Κουβέλης δεν διαθέτει τους 30 βουλευτές οι οποίοι απαιτούνται για να κατατεθεί η επίμαχη πρόταση.
«Θεωρώ επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην Υπουργό» ανέφερε μεταξύ άλλων η δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου «Η κυβέρνηση συμφωνεί με την πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου» ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Σχεδόν ταυτόχρονα ήρθε και η διαρροή από την Ιπποκράτους η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με την πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ.
Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί γνώριζαν πως και στον ΣΥΡΙΖΑ ετοίμαζαν πρόταση για προκαταρτική επιτροπή στην οποία θα περιελάμβανε εκτός από τον Γ. Παπακωνσταντίνου και το όνομα του Ευ. Βενιζέλου και επειδή η ψηφοφορία είναι μυστική κανείς δεν θα ήξερε τι θα έβγαζε η κάλπη.
Γι' αυτό τον λόγο θέλησαν με την δική τους πρόταση να προλάβουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να περιφρουρήσουν την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων τους. Παράλληλα, κατά την συζήτηση των δύο προτάσεων στην ολομέλεια της βουλής θα έρθουν ουσιαστικά σε σύγκρουση η ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: real.gr

3 σχόλια

  1. Με βαρειά καρδιά θα το κανετε γιατι δεν μπορείτε να κανετε και αλλιως. Αν υπήρχει έστω και μία πιθανότητα να το αποφύγετε σίγουρα θα το ειχατε κανει αλλωστε μας το δείξατε με την εξεταστικη επιτροπή που ζητηθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ για το ελλειμα και το αποφύγατε ενω υπαρχουν ενορκες καταθεσεις υπαλληλων της ΕΛ ΣΤΑΤ για την παραποίηση των στοιχείων του ελλείματος. Φροντισατε να ανοιξετε την βουλή για μια μερα μονο και μονο με την πεποίθηση ότι "τηρείτε" το συνταγμα της χωρας αλλα με τον δολιο σκοπο να παραγραφουν τα εγκληματα και αδικηματα που διεπραξαν εις βαρος της χωρας επίορκοι πολιτικοι απατεωνες και ξευτιλισμενα καθαρματα.
    Ο κόμπος έφθασε στο χτενι με τον Παπκωνσταντινου όπως θα γινει και με τα αλλα πολιτικά κοπρόσκυλα, ο κόσμος βοουσε για τον συγκεκριμενο καθαρμα αλλα σφυριζατε αδιαφορα και αφηνατε αυτο το αλλαζονικο γουρουνι να συμπεριφερεται σαν να μην τρεχει τιποτε.
    Το ιδιο κανετε και με τον ΓΑΠ έχει ο καιρός γυρίσματα και θα λογοδοτήσετε ολοι σας.
    Οδηγησατε ενα ολοκληρο αλαο στην εξαθλίωση την ταπεινωση τον εξευτελισμο την χρεοκοπία με πολυ βαρειες συνέπεις γιατους πολιτες της χωρας ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΌΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΟΠΡΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αυτή είναι η ΛΙΣΤΑ; ... μήπως είναι η ΝΥΣΤΑ; ... εγώ γράμματα δεν ξέρω , ούτε έχω βγάλει πανεπιστήμια αλλά εγώ θα επιθυμούσα να δω την καλή λίστα , αυτή που θα πέσουν τα τσιμέντα που λένε και στα γήπεδα όταν έρχεται ένας ο παιχταράς σε μια ομάδα, αυτή θα την δούμε ποτέ; ...

    Δεν σας μιλάω με γρίφους , λέω για την ΛΙΣΤΑ του Χριστοφoράκου που την έκαναν γαργάρα ΌΛΟΙ , ναι βρε ,αυτή της Siemens λέω, που δεν ξεχνάμε ακόμα μερικοί … Αυτή μάλλον θα την δει ο Ιστορικός του μελλόντων και θα λέει ΚΑΛΑ τόσο χαζοί ήταν αυτοί οι Ραγιάδες οι Έλληνες του 2012/13; που ανεχόταν να τους λέει κάποιος Πάγκαλος {ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΡΕ, το ρε θα το βάλει σιγά σιγά} η κάποιος {{ αριστερός]] Κουβέλης νομίζω πως λέγετε ; μαζί με κάποιους κ. Χατζησωκρατη κ. Λυκουδη ότι πρέπει να σωθεί η πατρίδα πρέπει να πεθάνετε μερικοί πολλοί μαζευτήκαμε..

    Στο Θίασο υπάρχει και κάποιος σοσιαλιστής Γ. Παπανδρέου καθηγητή του Χάρβατ που άφησε ως άξιο διάδοχο του στο κόμμα του , που αν θυμάμαι καλά το έλεγαν ΠΑΣΟΚ; ΣΟΚ; κάπως έτσι πάντως , κάποιο κ. Βενιζέλου ώστε να κάνει συγκυβερνήσει την Ν.Δ του κ. Σαμαρά ο κ. Σαμαράς ποιητή και ακροβάτη ειδικευμένος σε αεροτουμπες εδάφους εδαφους αλλά και αέρος συνεπικουρούμενοι από τους κάποιους βουλευτές –βολεμένους κάπως έτσι τους αποκαλούσαν τότε όχι ΓΙΕΣ ΣΕΡΡΡ κάτι ονόματα υπάρχουν στον πάπυρο κ. Ντινοπουλο, κ. Αδωνι , κ. Γιακουμάτος , κ. Βουλτεψη , κ. Λομβαρδός- Λοβεδρο τέλος πάντων κάπως έτσι λεγόταν στο ΠΑΣΟΚ και αυτός άλλα τσακώθηκε για μια αφίσα, έτσι έκανε και αυτός κόμμα; Κίνημα; δεν ξέρω, αλλά έχει ένα παράξενο όνομα ΡΙΞΙΑ ΜΙΣΟ-ΡΙΞΙΑ πήρε μαζί του να του τραγουδά και τον κ. γυμναστή το Αιδωνη βέβαιααα μεγάλη φωνή ο άνθρωπος πούλι , βουλευτής και αυτός ,αυτοί έφυγαν λέει από το ΠΑΣΟΚ γιατί ο κ. Βενιζέλος έλεγε ότι ο Ήλιος ανατείλει {σε μια αφίσα που είχαν ως σύμβολο του κόμματος} και ο κ. Λοβερδος έλεγε ότι έδυε το πιστευτέ ότι γι’αυτο ρε παιδιά τσακώθηκαν ; Για μια κ@@ο ΑΦΙΣΑ ρε γαμώτο; και διαλύσατε το κόμμα του κ. καθηγητή Γ. Παπανδρέου; ΑΙΣΧΟΣ σας ΡΕ.. να ήταν μια αρχηγική θέση να πάει στο καλό ,αλλά για μια Κκ@@@ ΑΦΙΣΑ ;

    Γελαστέ λίγο με τον Θίασο μας είναι ο καλλίτερος όσο δεν φορολογείτε ακόμα το γέλιο ….γιατί έμαθα ότι θα κατεβαίνει το ΣΔΟΕ και θα κόβει πρόστιμα σε όσους γελούν ακόμα… Κακομοίρηδες πολιτικάντηδες το νουσας μην πάρει ανάποδες ο κόσμος γιατί σας λυπάμαι ΟΛΟΥΣ…


    Η Ο.Π.Λ.Α...Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση