GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση φασιστών σε μαγαζί Κούρδου στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τη φασιστική βία και καταγγέλει τη στάση της κυβέρνησης Τη σβάστικα στην τζαμαρία της ταβ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τη φασιστική βία και καταγγέλει τη στάση της κυβέρνησης
Τη σβάστικα στην τζαμαρία της ταβέρνας που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη ο Κούρδος πολιτικός πρόσφυγας Τσετίν Χασάν ζωγράφισαν «άγνωστοι», ενώ έγραψαν την απειλητική λέξη «ερχόμαστε».
Το περιστατικό, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι «εντείνονται οι επιθέσεις ναζιστών εναντίον μεταναστών και προσφύγων». Οι δράστες έσπασαν και τη μία πλευρά της ταμπέλας του καταστήματος.
Ο Τσετίν Χασάν, ο οποίος φυλακίστηκε και βασανίστηκε στην Τουρκία, συμμετέχει ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες στην πόλη μας. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η  ταυτότητα των δραστών είναι προφανής. «Οι ναζιστικές συμμορίες που δρουν στη χώρα μας, οι οποίες μάλιστα απέκτησαν και κοινοβουλευτική εκπροσώπιση, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να επιτίθενται εναντίον των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, τόσο στους ίδιους όσο και στις περιουσίες τους» αναφέρουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τη φασιστική βία και καταγγέλει τη στάση της κυβέρνησης η οποία κλείνει τα μάτια στη βία της ρατσιστικής ακροδεξιάς, αναμασώντας το ανιστόρητο και επικίνδυνο ιδεολόγημα των δύο άκρων. Δηλώνει πως θα σταθεί στο πλευρό των μεταναστών και των προσφύγων και θα παλέψει με κάθε τρόπο για να προασπίσει τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τόπο. 
Πηγή: voria.gr

1 σχόλιο

  1. Οταν σφάζουν οι εν γένει λαθρομετανάστες,πού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταγγείλει??? Τρομάρα τους και τρομάρα μας αν ποτέ γίνουν κυβέρνηση (τα αμερικανάκια !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση