GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές Ραγκούση κατά Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου...

Απολύτως προκλητικη, αδικαιολόγητη και ασυγχώρητη χαρακτηρίζει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος όμως δεν αφήνει ...

Απολύτως προκλητικη, αδικαιολόγητη και ασυγχώρητη χαρακτηρίζει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος όμως δεν αφήνει αιχμές μόνο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που όπως τονίζει, αποφάσισε να σταματήσει τον έλεγχο για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.
"Μετά την χθεσινή γνωστοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από την εισαγγελική έρευνα, είναι προφανές, ότι πλέον αναδεικνύονται δύο – και όχι ένα - μείζονα θέματα εξίσου σοβαρά, αυτοτελή, που το ένα σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί ή δεν υποσκελίζει το άλλο.
1. Η αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ με την αφαίρεση τεσσάρων ονομάτων  συγγενικών προσώπων του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, γεγονός απολύτως προκλητικό, αδικαιολόγητο και ασυγχώρητο.
2. Ο τερματισμός της αξιοποίησης της λίστας, που αποφασίστηκε τον Αύγουστο του 2011 προσωπικά από τον κ. Βενιζέλο, όπως παραδέχθηκε δημοσίως ο ίδιος πριν από τρεις μήνες περίπου. Μιας λίστας, ο έλεγχος της οποίας είχε ξεκινήσει μερικώς από τον κ. Παπακωνσταντίνου, που είχε και την πρωτοβουλία να αποσταλεί στην Ελλάδα", αναφέρει ο κ. Ραγκούσης.
Όπως από την πρώτη στιγμή δήλωσα, ανακοινώνοντας την αποχώρηση μου από το ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα. Ιδίως για μια κυβέρνηση που, επιχειρώντας να αντιμετωπίσει τη χρεοκοπία του μεταπολιτευτικού ελληνικού κράτους, αναγκάστηκε να περικόψει οριζόντια μισθούς και συντάξεις.
'Όπως έχω ξαναπεί, οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Οικονομικών στο σύνολο τους, τα τρία προηγούμενα χρόνια, ήταν εκ των πραγμάτων μια κυβέρνηση μόνες τους.
Λειτούργησα και λειτουργήσαμε πάντοτε, με καλή πίστη απέναντι τους, θεωρώντας αδιανόητο είτε το ενδεχόμενο της αλλοίωσης, είτε το ενδεχόμενο της μη αξιοποίησης μιας τέτοιας λίστας. Εκ του αποτελέσματος, δυστυχώς προκύπτει ότι κάναμε μεγάλο λάθος που λειτουργήσαμε καλοπροαίρετα και με καλή πίστη", επισημαίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
"Σε καμία κυβερνητική - τυπική ή άτυπη-  συνεδρίαση που εγώ συμμετείχα δεν έγινε ποτέ αναφορά σε ύπαρξη τέτοιας λίστας, πολλώ μάλλον σε οτιδήποτε σχετικό είτε για αλλοίωση είτε για παύση της αξιοποίησής της. Είναι προφανές ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα επιτρέπαμε -προσωπικά ποτέ δεν θα συναινούσα- σε μία τέτοιου τύπου διαχείριση της λίστας.
Προσωπικά έμαθα την ύπαρξη της μόλις τον Οκτώβριο του 2012, μετά τις σχετικές δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου καθώς και την δημόσια παραδοχή από τον κ. Βενιζέλο ότι ήταν στη διάθεση του υπουργείου Οικονομικών η λίστα Λαγκάρντ, αλλά από τον Αύγουστο του 2011 ο ίδιος αποφάσισε , χωρίς ποτέ να μας ενημερώσει, να σταματήσει τον έλεγχο επί αυτής..", καταλήγει ο κ. Ραγκουσης.

1 σχόλιο

  1. Συγνώμη αυτή είναι η ΛΙΣΤΑ; ... μήπως είναι η ΝΥΣΤΑ; ... εγώ γράμματα δεν ξέρω , ούτε έχω βγάλει πανεπιστήμια αλλά εγώ θα επιθυμούσα να δω την καλή λίστα , αυτή που θα πέσουν τα τσιμέντα που λένε και στα γήπεδα όταν έρχεται ο παιχταράς σε μια ομάδα, αυτή θα την δούμε ποτέ; ...

    Δεν σας μιλάω με γρίφους λέω για την ΛΙΣΤΑ του Χριστοφoράκου που την έκαναν γαργάρα ΌΛΟΙ , ναι βρε , για αυτή της Siemens λέω, που δεν ξεχνάμε ακόμα μερικοί … Αυτή μάλλον θα την δει ο Ιστορικός του μελλόντων και θα λέει: ΚΑΛΑ τόσο χαζοί ήταν αυτοί οι Ραγιάδες οι Έλληνες του 2012/13; που ανεχόταν να τους λέει κάποιος Πάγκαλος {ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΡΕ, το ρε θα το βάλει σιγά σιγά} η κάποιος {{ αριστερός]] Κουβέλης νομίζω πως λεγότανε !! μαζί με κάποιους αριστρεροδεξιοστροφους λεκέδες, κ. Χατζησωκρατης, κ. Λυκουδη και αλλά τέτοια παραδομένα της Μερκλε :έλεγαν ότι πρέπει να σωθεί η πατρίδα αλλά για να σωθεί θα πρέπει να πεθάνετε μερικοί Έλληνες γιατί σαν πολλοί μαζευτήκαμε..

    Στο Θίασο μας υπάρχει και κάποιος σοσιαλιστής ο Γ. Α. Παπανδρέου βέβαιααα μεγάλο μυαλό καθηγητή του Χάρβατ τον έκαναν είχε κληρονομήσει ένα κόμμα ΠΑΣΟΚ; ΣΟΚ; κάπως έτσι το έλεγαν, έβαλε μαζί με τους κηπουρούς –συλλέκτες μαύρου χρήματος την χώρα στο Δ.Ν.Τ γιατί μόλις έγινε πρωθυπουργός άρχισε την καμπάνια , έχω έναν διεφθαρμένο λαό, όλοι είναι κλέφτες, η χώρα είναι σαν τον τιτανικό που έπεσε στο παγόβουνο και βουλιάζει ,βγάλτε μας από της αγορές ρε να κονομήσετε ..Μόλις το κατάφερε άφησε άξιο διάδοχο του στο κόμμα αν θυμάμαι κάποιο αντισυνταγματάρχη; Αντί- συνταγματολόγοι; Αλλα για να μην κουράζεστε Αν πείτε ΧΑΡΑΤΣΙΑ τον ξέρουν όλοι στην μικρή μας γειτονιά , Βενιζέλο τον έλεγαν , αυτός ο ευτραφής μπουδρολογος κατάφερε με 12% να κάνει συγκυβερνήσει με την Ν.Δ του κ. Σαμαρά : Ο κ. Σαμαράς ο ποιητή και ακροβάτη ειδικευμένος σε αεροτουμπες εδάφους εδαφους αλλά και αέρος αέρος συνεπικουρούμενοι από τους κάποιους βουλευτές –βολεμένους κάπως έτσι τους αποκαλούσαν τότε, όχι ρε ΓΙΕΣ ΣΕΡΡΡ , κάτι ονόματα υπάρχουν ακόμα στον πάπυρο της προδοσίας λεγόταν, Ντινοπουλος, Αδωνις η χαϊδεύτηκα Μπουμπουκος , ο Γιακουμάτος , η Βουλτεψη , μαζί με τον ακτιβιστη δεξιός με το τσεκούρι Βορίδης πήραν επάνω τους την ομάδα , έλεγαν αν δεν πάρομε την δώσει θα επαληθευτούν οι Μάγια και θα καταστραφεί ο κόσμος στης 21/12/2012 .. ΕΕ και για να μην καταστραφεί ο πλανήτης, έτσι την πήρανε την δώσει αλλά όχι ο λαός !!! οι τραπεζίτες, ο λαός πήρε τον λογαριασμό να την πληρώσει..

    Στο άλλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε ο νέος ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Λομβαρδός- Λοβερδος; τέλος πάντων κάπως έτσι έλεγαν ,βέβαιααα μεγάλο μυαλό και ωραίος άντρας, λέγετε ότι έδινε κάθε μήνα 500 μόνο στο κομμωτήριο.. Όλα τα ψήφιζε ,δεν άφησε τίποτα αψήφιστο όμως ήρθε σε ρήξη και τσακώθηκε με τον Βενιζέλο ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; για μια ΚΩΛΟ αφίσα, Βενιζέλος έλεγε ότι ο Ήλιος ανατείλει {σε μια αφίσα που είχαν ως σύμβολο του κόμματος} και ο κ. Λοβερδος έλεγε ότι έδυε !!!!!

    Έτσι σαν επαναστάτης έκανε και αυτός ένα κόμμα; Κίνημα; δεν ξέρω, αλλά είχε ένα παράξενο όνομα ΡΙΞΙΑ ΜΙΣΟ-ΡΙΞΙΑ κάπως έτσι, πήρε μαζί του και τον μεγάλο τραγουδιστή –γυμναστή τον Αιδωνη να του τραγουδά τα επαναστατικά τραγούδια, μετάξι μεγάλη φωνή ο άνθρωπος !! αιδωνη βουλευτής βέβαια και αυτός ..

    Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει μια κώλο ΑΦΙΣΑ!! Διέλυσε το κόμμα του κ. καθηγητή Γ. Α. Παπανδρέου; ΑΙΣΧΟΣ σας ΡΕ.. να υπήρχε ένας σοβαρός λόγος!! μια αρχηγική θέση ; ένας καλός μισθός από την Μερκλε να πάει στο καλό ,αλλά για μια Κκ@@@ ΑΦΙΣΑ; Δεν χωνευτέ αυτό!!!

    Γελαστέ λίγο με τον Θίασο μας, όσο δεν φορολογείτε ακόμα το γέλιο ….γιατί έμαθα ότι θα κατεβαίνει το ΣΔΟΕ και θα κόβει πρόστιμα σε όσους γελούν ακόμα…

    Κακομοίρηδες πολιτικάντηδες το νουσας μην πάρει ανάποδες ο κόσμος γιατί σας λυπάμαι ΟΛΟΥΣ…

    πως λέγετε είπαμε ο κηπουρός της φωτογραφίας ΠΑΡΤΑΚΗΣ!!!ΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΙΝΑΙ;


    Η Ο.Π.Λ.Α ..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση