GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος:Ο Παπακωνσταντίνου έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί

Καμμένος:Ο Παπακωνσταντίνου έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί «Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί», τόνι...

Καμμένος:Ο Παπακωνσταντίνου έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τη «λίστα Λαγκάρντ» και την εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπακωνσταντίνου και η συμμορία του, που έβαλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, έχουν παρανομήσει και έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα», προσθέτοντας ότι «απλά αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν κατάφεραν να το κρύψουν».
«Η λίστα Λαγκάρντ ακόμη δεν έχει δοθεί στα κόμματα», επισήμανε ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι «δόθηκαν από τον κ. Μεϊμαράκη μόνο τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελία, ως διαβιβαστικά, δηλαδή οι υπόλοιποι λογαριασμοί δεν εδόθησαν».
Ο κ. Καμμένος σημείωσε, τέλος, ότι «πρέπει να δεσμευθούν οι περιουσίες των εμπλεκόμενων».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΙ




Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. ___________________
    Το απόλυτο φιάσκο -
    Εξεφτελίστηκαν (για άλλη μια φορά)
    οι φαντασιόπληκτοι
    Τσιπρο-Καημμένοι παπαγάλοι
    της συνομοσιολογίας..

    ** Κατ’ αρχάς, αν δεν υπήρχε η λαθροχειρία από την πλευρά του πρώην τσάρου της Οικονομίας τότε θα λέγαμε ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι ένα απίστευτο φιάσκο.

    Άνθρακες ο θησαυρός και κόλαφος για ορισμένους προφήτες που χτυπούσαν ανηλεώς την κυβέρνηση κι όποιον άλλον τους βόλευε.

    Δηλαδή θα ξεχάσουμε ότι μέχρι σήμερα το πρωί κάποιοι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη οι άλλοι ..πανέξυπνοι Ανεξάρτητοι! Έλληνες ?
    έκαναν λόγο για συγκάλυψη;
    Αυτοί δεν έλεγαν ότι ο Σαμαράς προσπαθεί να καλύψει τις «βρομιές» του ΠΑΣΟΚ γιατί συγκυβερνούν;

    Η κ. Νάντια Βαλαβάνη δε μιλούσε για 600 πρόσωπα που υπάρχουν στην αυθεντική λίστα και χάθηκαν από την πρώτη;

    Μαζί και κάποιοι παραδημοσιογράφοι δεν έλεγαν ότι υπάρχουν τρανταχτά ονόματα τα οποία τα κρύβει το σύστημα για να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση;

    Που θα κρυφτούν όλοι αυτοί σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις ότι μόλις τρία ήταν τα ονόματα που… χάθηκαν περιέργως από την πρώτη λίστα;
    Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα. Ρίχνουμε λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο χάρος.

    ΕΕΕΕΕΕ...
    μεγάλε έρωτα της Δούρου
    ΚΑΘΗΚΙ χεσμένο και βρωμερό ...Βαξεβάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι λετε μαλακιες... αυτο ξερω εγω... ποτε δε θα μαθουμε ολη την αληθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση