GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σπανούλης στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Σπανούλης στην κορυφή της Ευρώπης Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή επική πορεία των «ερυ...

Ο Σπανούλης στην κορυφή της Ευρώπης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή επική πορεία των «ερυθρόλευκων» προς την κατάκτηση της Euroleague, γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.
Ο «Kill Bill», μετά από ψηφοφορία στο Eurobasket.com, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου, ενώ είναι και ο ένας εκ των δύο γκαρντ της καλύτερης πεντάδας, την οποία συμπληρώνουν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), ο Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελείται από τους Μάικ Μπατίστ, Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα/Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας/Τορόντο Ράπτορς).
Το βραβείο του καλύτερου προπονητή κατέκτησε όπως ήταν φυσικό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο Αντρέι Κιριλένκο κατέκτησε το βραβείο του All European, το οποίο αφορά παίκτες που έχουν αγωνιστεί και εκτός Ευρώπης, καθώς ο Ρώσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς. Στις υπόλοιπες θέσεις βρέθηκαν οι Τόνι Πάρκερ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Δημήτρης Διαμαντίδης, Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ.
Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης, Αλεξέι Σβεντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νικολά Μπατούμ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Σερζ Ιμπάκα (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) και Νίκολα Πέκοβιτς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς).

Πηγή: pamesports.gr




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση