GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεσμοφύλακας ανάγκαζε κρατούμενους να βάζουν τσίλι στα... γεννητικά τους όργανα!

Δεν πρόκειται για φανταστικό περιστατικό ή κακόγουστο αστείο. Αντιθέτως, είναι η πραγματικότητα με πρωταγωνιστή τoν δεσμοφύλακα Lafayette...

Δεν πρόκειται για φανταστικό περιστατικό ή κακόγουστο αστείο. Αντιθέτως, είναι η πραγματικότητα με πρωταγωνιστή τoν δεσμοφύλακα Lafayette Hall, εργαζόμενo σε φυλακή της Β. Καρολίνας στις ΗΠΑ.
O Hall, σύμφωνα με τις κατηγορίες εναντίον του, ανάγκαζε τους κρατούμενους να βάζουν σάλτσα τσίλι στα γεννητικά τους όργανα, αναφέρει το πρακτορείο Associated Press.
Από τη στιγμή που η συμπεριφορά του έγινε γνωστή, ο δεσμοφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Τον περασμένο Ιούλιο, έξι κρατούμενοι έστειλαν επιστολές παραπόνων στις αρμόδιες αρχές εξηγώντας τους τι συμβαίνει, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται τη βοήθεια ανωτέρων οργάνων της πολιτείας, ανέφεραν ότι επιθυμούν να έχουν νομική εκπροσώπηση και υπογράμμισαν ότι φοβούνται για αντίποινα.
Στην επιστολή τους, εξήγησαν με λεπτομέρειες ότι ο κατηγορούμενος –μαζί και με άλλους εργαζόμενους των φυλακών- τους υποχρέωνε σε εξευτελιστικές πράξεις για να διασκεδάζει σε βάρος τους, όπως το να κάνουν στριπτίζ μπροστά σε όλους και να υποκρίνονται ότι κάνουν έρωτα. Επιπλέον, τους πίεζε να καταπίνουν μία πολύ καυτή σάλτσα τσίλι αγορασμένη από το Διαδίκτυο, με την οποία έπρεπε επίσης να κάνουν επάλειψη στα γεννητικά τους όργανα. Τέλος, ο δεσμοφύλακας με τις περίεργες ιδέες τους υποχρέωνε να χαϊδεύουν και να φιλούν άγρια φίδια.
Όσοι συμπεριφέρονταν καλά, ανταμείβονταν με χαλαρή εργασία, τσιγάρα και μπύρες, παρόλο που η χρήση αλκοόλ και το κάπνισμα απαγορεύονται στις φυλακές της Β. Καρολίνας.
Η έρευνα σε βάρος του Hall συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο

  1. .

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΟΜΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187Α (MADE IN USA)

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση