GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόχος Αλβανών εθνικιστών ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος

Στόχος του ακροδεξιού αλβανικού κόμματος "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" έγινε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος αφού το νεοεμφανιζόμεν...

Στόχος του ακροδεξιού αλβανικού κόμματος "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" έγινε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος αφού το νεοεμφανιζόμενο εθνικιστικό κόμμα ζήτησε με ανακοινωσή του από τον προκαθήμενο της αλβανικής εκκλησίας, να εγκαταλείψει τη χώρα, χαρακτηριζοντάς τον "πράκτορα" της Ελλάδας.
"Έφτασε, ο καιρός να πούμε στον Αναστάσιο Γιανουλλάτο "απομακρύνσου ειρηνικά από την Αλβανία". Κλείσε τα τελευταία χρόνια της ζωής σου όσο πιο μακριά από αυτή τη χώρα και το λαό, ο οποίος χάριν της αληθείας πρέπει να το πούμε, σε είδε ως ένα επικίνδυνο δοθιήνα, ο οποίος στο όνομα της θρησκείας και της αλβανικής ορθοδοξίας εργάστηκε για τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους και της ελληνικής Εκκλησίας" αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας.
Η επίθεση των Αλβανών εθνικιστών κατά του προκαθημένου της αλβανικής εκκλησίας, προκάλεσε την άμεση αντίδραση Ιερέων της αρχιεπισκοπής Τιράνων, που με ανακοίνωση τους έκαναν λόγο για "σκληρή συκοφαντική επίθεση ενός πολιτικού σχηματισμού εναντίον του αρχιεπισκόπου Αναστασίου με βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση