GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενα τσιγάρο έφερε τη Χρυσή Αυγή κοντά στο ΚΚΕ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας γιατί ήθελε να κ...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας γιατί ήθελε να καπνίσει ένα τσιγάρο. Προφανώς χωρίς να το γνωρίζει μπήκε σε μία από τις διπλανές αίθουσες για να ανάψει το τσιγάρο του, δεν γνώριζε όμως πως η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ…
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στην αίθουσα δεν ήταν κάποιο στέλεχος του Περισσού, ωστόσο συνάντησε τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κουτσογιαννακόπουλο,ο οποίος προφανώς αναζητούσε καπνιστήριο.
Πάνω στην κουβέντα ο βουλευτής της ΝΔ είπε στον κ. Παππά πως βρίσκεται σε αίθουσα που χωροταξικά ανήκει στο ΚΚΕ, ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής γύρισε και του απάντησε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι είναι πλέον πολύ κοντά στις θέσεις του… ΚΚΕ.
«Αυτοί, είπε, λένε όχι στο ΝΑΤΟ, το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο Μνημόνιο, το ίδιο και εμείς. Και εμείς και αυτοί λέμε όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε ο Χρήστος Παππάς.
kafeneio-gr.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. " Η Ιστορία θα κρίνει τον Χίτλερ εν καιρώ" Η. Κασιδιάρης - Σκατά στη χρυσή αυγή και σε ΚΑΘΕ ναζιστικό/ φασιστικό/ εθνικιστικό σκουπίδι που την υποστηρίζει.

    Μαρτυρία του Νίκου Φερλελή, από τους επιζήσαντες του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων την 13-12-43.

    «Ο Νίκος Φερλελής, ένας από τους επιζήσαντες της σφαγής των Καλαβρύτων, αφηγείται: “Εκεί που καθόμασταν στη λάκκα [το μέρος που είχαν συγκεντρώσει τους άντρες] όλοι οι άντρες, μας έκαναν νόημα να σηκωθούμε. Και μόλις έπεσαν οι φωτοβολίδες, άρχισαν να μας "θερίζουν" με τα μυδράλλια. Όταν πέσαμε όλοι, πλησίασαν οι Γερμανοί με τα πόδια να βουλιάζουν στο αίμα και σ' έναν-έναν έδιναν τη χαριστική βολή. Εγώ είχα μείνει ζωντανός. Δυο αδέρφια ακόμα και κάποιοι άλλοι δίπλα μου. Μιαμιάμισυ ώρα είχε κρατήσει η εκτέλεση κι άλλες δυο και περισσότερο η χαριστική βολή. Είχα ένα γείτονα που ζούσε ακόμα και μου λέει: έρχεται η σειρά μας. Εμένα είχε πιαστεί, η αναπνoή και δεν μπορούσα να μιλήσω. Φτάνoυν σε μας, δίνουν δυo πιστoλιές στο γείτονά μου, στο κεφάλι - τον αποτέλειωσαν. Πετάχτηκαν τα αίματά του απάνω μου. Εμένα, όπως είχα το χέρι στο κεφάλι, μου δίνουν μια πιστολιά, η σφαίρα τρύπησε το χέρι μου και με λάβωσε στο μέτωπο. Λέω - πάλι τη γλύτωσα. Δεν πέθανα. Μετά από καμιά δεκαριά λεπτά, έρχεται άλλος, με γραπώνει απ' το γιακά, μου γυρίζει το πρόσωπο και μου δίνει άλλη μια πιστολιά. Να εδώ, στην κoρφή. Έμεινα για λίγο αναίσθητος. Είχα μουδιάσει ολόκληρος. Τέλος φύγανε. Ανασηκώθηχα τότε ανάμεσα στους σκοτωμένους, κοιτάω και βλέπω από κείνο το δρομάκι εκεί ερχόταν η μάνα μου. Μου λέει - πού είναι οι άλλοι; Είχα άλλα δυο αδέρφια, το Βασίλη και τον Κίμωνα. Bρήκαμε τον έναν, ύστερα και τον άλλον σκοτωμένους. Έφυγα από κει, και θυμάμαι πάταγα μέσ' στο αίμα και το πόδι μου βούλιαζε ως το γόνα. Το αίμα κύλαγε ποτάμι, είχε φτάσει ως κάτω στο δρόμο ... »

    (Π. Ανταίος, Μαύρη Βίβλος της Κατοχής, Αθήνα 1999)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση