GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση από Αργεντινή για Ιμπαγάσα

Πρόταση από Αργεντινή για Ιμπαγάσα Πρόταση από την Χιμνάσια Χουχούι για να επιστρέψει στην Αργεντινή έχει ο Ιμπαγάσα, όπως αποκαλύπτει ...

Πρόταση από Αργεντινή για Ιμπαγάσα

Πρόταση από την Χιμνάσια Χουχούι για να επιστρέψει στην Αργεντινή έχει ο Ιμπαγάσα, όπως αποκαλύπτει τοπικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ηλεκτορνική της έκδοση εφημερίδα της πόλης, η Χουχούι είναι κοντά στο να αποκτήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα και μάλιστα εννοεί άμεσα κι όχι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα της La Voz de Jujuy αναφέρει:
«Μετά από πολλές κλήσεις του Μάριο Γκόμες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Χιμνάσια Χουχούι το 2013. Υπενθυμίζεται ότι ο Σούπερ Μάριο είχε συνεργαστεί με τον “κάνιο” στη Λανούς, προτού ο δεύτερος μετακομίσει στην Ευρώπη.
Ο έμπειρος χαφ είναι 36 ετών και διαθέτει μία τεράστια καριέρα στην Γηραιά Ήπειρο σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η βιγιαρεάλ. Τελευταία του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όπου έχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.



Πηγή: pamesports.gr


  
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση