GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάσα για την αγορά του Ηρακλείου...

Με πάνω από 6000 τουρίστες, οι οποίοι έφθασαν σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου, με δύο κρουαζιερόπλοια, κλείνει το 2012, τουριστικά για το...

Με πάνω από 6000 τουρίστες, οι οποίοι έφθασαν σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου, με δύο κρουαζιερόπλοια, κλείνει το 2012, τουριστικά για το Ηράκλειο.
Πρόκειται για το Costa Magica με 3.336 επιβάτες και 969 μέλη πληρώματος και το Norwegian Jade με 2.802 επιβάτες και 1.027 μέλη πληρώματος που «έδεσαν» , σήμερα, στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Τους τουρίστες αλλά και τα πληρώματα των δύο κρουαζιερόπλοιων υποδέχθηκε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου με κρητικούς χορούς και παραδοσιακά κεράσματα καθώς και τσικουδιά.
Τόσο οι επιβάτες όσο και τα πληρώματα των κρουαζιερόπλοιων επισκέφθηκαν, εκτός από τα αξιοθέατα της πόλης, και τα καταστήματα δίνοντας μια ουσιαστική ανάσα δυο 24ωρα πριν την αποχώρηση του 2012.
r

1 σχόλιο

  1. Αυτό το τονωτικό για την Ελλάδα, δεν μπορούσαν δυστυχώς να καταλάβουν το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ (από κοντά μη χάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ) και έκλειναν τα λιμάνια στέλνοντας τα κρουαζιερόπλοια στην Τουρκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση