GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόροι και σε μηδενικά εισοδήματα

Διατάξεις-βόμβα με τις οποίες θα επιβάλλονται εξωφρενικοί φόροι, από 1.200 έως 4.000 ευρώ το χρόνο, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που ...

Διατάξεις-βόμβα με τις οποίες θα επιβάλλονται εξωφρενικοί φόροι, από 1.200 έως 4.000 ευρώ το χρόνο, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν καθόλου εισόδημα από περιστασιακή απασχόληση ή από πολύ χαμηλά ενοίκια, περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Και αυτό, διότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση ανεξάρτητα από την ηλικία, το εισόδημα ή το επάγγελμα.
Η παγίδα, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, βρίσκεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, εφαρμόζεται ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα 3000 ευρώ για όσους υποβάλουν δήλωση, κάτι που σημαίνει ότι με τις νέες διατάξεις εκατοντάδες χιλιάδες νέοι 18 ετών και άνω, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενοι που έβαλαν λουκέτο, άποροι, άστεγοι, νοικοκυρές χωρίς εισόδημα χήρες ή διαζευγμένες και άλλες κατηγορίες πολιτών χωρίς έσοδα ή με πενιχρά εισοδήματα θα φορολογηθούν για «ανύπαρκτα» αλλά τεκμαρτά εισοδήματα ύψους τουλάχιστον 3.000 ευρώ.
Εάν μάλιστα έχουν την ατυχία να διαμένουν σε σπίτι που τους παραχωρήθηκε δωρεάν ή σε δικό τους σπίτι θα επιβαρυνθούν και με πρόσθετο τεκμήριο.

3 σχόλια

  1. Ρωτήστε έναν πχ Καναδό τι φόρους πληρώνει.
    Εδώ στην Ελλάδα είστε εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΑΣΗΚΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ 100
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση