GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απονομή διπλωμάτων απο το Πολυτεχνείο Κρήτης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την τελετή απονομής μεταπτ...

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την τελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης και διδακτορικών διπλωμάτων ακαδημαϊκού έτους 2011-12.
Στο πλαίσιο της τελετής, θα γίνει αναγόρευση του καταξιωμένου Ισπανού επιστήμονα Dr. JaimeGil-Alujaσε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.
Πρόγραμμα τελετής
Είσοδος Πρυτανικών Αρχών & Προέδρων Τμημάτων
Ομιλία του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Γιάννη Α. Φίλη
Αναγόρευση Dr. JaimeGil-Aluja σε Επίτιμο Διδάκτορατου Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
Προσφώνηση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη
Ανάγνωση ψηφίσματος, αναγόρευσης και διδακτορικού τίτλου από τονΠρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή Γεώργιο Ε. Σταυρουλάκη
Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο και το επιτηβέννιο καιεπίδοση τίτλων
Ευχαριστήριος λόγος του Dr. JaimeGil – Aluja
Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης & Διδακτορικών Διπλωμάτων
Αποχώρηση Πρυτανικών Αρχών & Προέδρων Τμημάτων
Λήξη τελετής – Αναμνηστική φωτογράφηση
Πέρας προσέλευσης αποφοίτων μέχρι 10:15 και κοινού μέχρι 10:30
Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Dr. Jaime Gil Aluja είναι Διδάκτορας Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και Καθηγητής Οικονομικών στο ίδιο πανεπιστήμιο με διδακτική εμπειρία, η οποία μετρά σαράντα πέντε έτη ενώ πρόσφατα έγινε και Ομότιμος Καθηγητής του ισπανικού πανεπιστημίου University Rovira i Virgili.
Είναι μέλος πολλών ακαδημιών αναγνωρισμένου κύρους και Πρόεδρος της Βασιλικής Ακαδημίας Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας από το 2002.
Έχει τιμηθεί με την αναγόρευσή του ως Επίτιμος Διδάκτορας από εικοσιτέσσερα πανεπιστήμια απ’όλο τον κόσμο και έχει λάβει μεγάλο αριθμό διακρίσεων τόσο στην Ισπανία όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Είναι μέλος πολλών διεθνών εκπαιδευτικών και ερευνητικών οργανισμών, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ασαφούς Διοίκησης και Οικονομίας (SIGEF), και της Ένωσης για την Ανάπτυξη Τεχνικών Μοντελοποίησης & Προσομοίωσης σε Επιχειρήσεις (AMSE), και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διοίκησης και Οικονομίας (AEDEM).
Θεωρείται ο πατέρας της νέας «θεωρίας αβεβαιότητας» λόγω του ότι ανέπτυξε την πολυδύναμη λογική στους τομείς των οικονομικών και της διοίκησης. Η επιστημονική του δραστηριότητα του μεταφράζεται σε περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες δημοσιευμένες σε αρκετά περιοδικά και σε περίπου 30 βιβλία, τα οποία είναι πρωτοπόρα στον τομέα της αντιμετώπισης της αβεβαιότητας στο πεδίο της διοίκησης των επιχειρήσεων.
Τα 2 ερευνητικά του έργα, το Εισαγωγή στη θεωρία των ασαφών υπο-ομάδων στη διοίκηση επιχειρήσεων και το πιο πρόσφατο Εισαγωγή στη θεωρία της αβεβαιότητας στη διοίκηση επιχειρήσεων έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες γλώσσες και συγκεκριμένα, στα Ισπανικά, στα Αγγλικά, στα Ιταλικά, στα Ρώσικα, στα Γαλλικά, στα Καταλανικά και στα Ρουμάνικα.
Η καριέρα του συμπληρώνεται στον επαγγελματικό τομέα με την κατοχή θέσεων διευθύνοντα συμβούλου και τεχνικού και οικονομικού συμβούλου σε μεγάλες εταιρείες αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασκώντας το επάγγελμα του Οικονομολόγου, συνεργαζόμενος με διάφορες επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση