GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγική ιστορία της φωτογραφίας

Η τραγική ιστορία της φωτογραφίας Η Κάρλι Σότο ξεσπάει σε λυγμούς, μαθαίνοντας πως η αδερφή της Βικτώρια έχασε τη ζωή της από τα πυρά τ...

Η τραγική ιστορία της φωτογραφίας

Η Κάρλι Σότο ξεσπάει σε λυγμούς, μαθαίνοντας πως η αδερφή της Βικτώρια έχασε τη ζωή της από τα πυρά του Άνταμ Λάνζα, στο μακελειό του σχολείου στο Κονέκτικατ.
Παρασκευή απόγευμα. Έχουν περάσει λίγες ώρες από την ώρα που ο Άνταμ Λάνζα έχει εισβάλει στο σχολείο Sandy Hook Elementary του Κονέκτικατ, σκορπώντας τον τρόμο. Όλος ο κόσμος έχει παγώσει από το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 20χρονος δράστης δολοφόνησε εν ψυχρώ 20 παιδιά από 6 έως 7 χρονών, ενώ σκότωσε και έξι καθηγήτριες. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τι έχει συμβεί – και όλη η τραγωδία αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία.
Η εικόνα μιας μελαχρινής κοπέλας, που έχει ξεσπάσει σε λυγμούς και κρατάει το στήθος της, κάνει τον γύρω του κόσμου και συγκλονίζει τους πάντες. Και τώρα, περίπου 5 μέρες μετά το μακελειό, αποκαλύπτεται και η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.
Η Κάρλι Σότο, η κοπέλα της φωτογραφίας, έμαθε πως η αδερφή της Βικτώρια και καθηγήτρια στο Sandy, μόλις είχε χάσει τη ζωή της από τα πυρά του Λάνζα στη προσπάθειά της σώσει τους μαθητές της. «Δεν τους αποκαλούσε μαθητές, αλλά “τα παιδιά μου”» λέει η Κάρλι με τη θλίψη να κυριαρχεί στο πρόσωπό της. «Την επόμενη μέρα μετά το μακελειό πήγα στο σχολείο, κάθισα στο δρόμο που οδηγούσε στην είσοδο και ήμουν σίγουρη ότι θα δω τη Βικτώρια να βγαίνει χαρούμενη, κρατώντας τους μαθητές της από χέρι. Ήταν τόσο οδυνηρό να πιστεύω ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Μου λείπει τόσο πολύ» λέει η νεαρή κοπέλα.
Όσο για τη φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο; «Κάθε φορά που τη βλέπω είναι σαν να ζω ξανά και ξανά τον θάνατό της».

Πηγή: koolnews.gr



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση