GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην τροχιά του ο βορειοκορεατικός δορυφόρος

Κανονικά κινείται στην τροχιά του ο δορυφόρος τον οποίο εκτόξευσε χθες η Βόρεια Κορέα, παρά την καταδίκη της ενέργειας αυτής από το Συμβ...

Κανονικά κινείται στην τροχιά του ο δορυφόρος τον οποίο εκτόξευσε χθες η Βόρεια Κορέα, παρά την καταδίκη της ενέργειας αυτής από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
«Ο δορυφόρος που τέθηκε σε τροχιά από έναν πύραυλο Unha-3, κινείται κανονικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοτιοκορεατικού υπουργείου ‘Αμυνας Κιμ Μιν-Σέοκ.
«Δε γνωρίζουμε ακόμα το είδος της αποστολής που έχει ο δορυφόρος αυτός. Χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες για να πούμε με βεβαιότητα εάν πράγματι ένας δορυφόρος λειτουργεί. Για την ώρα λειτουργεί κανονικά», τόνισε ο νοτιοκορεάτης εκπρόσωπος.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο συνήλθε χθες εκτάκτως και κεκλεισμένων των θυρών, καταδίκασε την εκτόξευση του δορυφόρου εκφράζοντας ανησυχία γι΄αυτό που η Πιονγκγιάνγκ χαρακτήρισε «τεχνολογική πρόοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση