GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχουν κορυφαία στελέχη»

Νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ορίστηκε για την Πέμπτη στις 13:00, με φόντο την σφοδρή εσωκομματική ...

Νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ορίστηκε για την Πέμπτη στις 13:00, με φόντο την σφοδρή εσωκομματική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών και στελεχών που προέρχονται από την Νέας Δημοκρατίας, όπως του Κώστα Μαρκόπουλου.
Νωρίτερα, συνεκλήθη εκτάκτως κατόπιν αιτήματος μελών της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως ανακοινώθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «λόγω αρνήσεως του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Παναγιώτης Μελάς».
Στην ανακοίνωση του κόμματος, επισημαίνεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα επιβεβαιώνει την πρωινή απόφαση να προχωρήσει στον ανασχεδιασμό των οργάνων ενόψει του συνεδρίου.
Μέχρι στιγμής την απόφαση έχουν υπογράψει οι κ.κ. Πάνος Καμμένος, Παναγιώτης Μελάς, Έλενα Κουντουρά, Γιάννης Δημαράς, Νότης Μαριάς, Μίκα Ιατρίδη, Γαβριήλ Αβραμίδης, Ραχήλ Μακρή, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Βασίλης Καπερνάρος, Σταυρούλα Ξουλίδου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα.
Οι παρόντες βουλευτές απάντησαν σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ως εξής:
«Όταν ελέγχονται «τα κορυφαία στελέχη» για την ανωνυμία τους (ίσως διότι και οι ίδιοι αμφισβητούν την «κορυφαιότητά» τους) ελέγχεται και η αλήθεια της «αιτίας» και η ειλικρίνεια της «εξήγησης» που δόθηκε στη δημοσιότητα, από κάποιους, ερήμην των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Δηλώνουμε ότι στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχουν «κορυφαία στελέχη». Υπάρχουν μόνο ανεξάρτητοι Έλληνες σε όλα τα μέρη της χώρας που τους υπηρετούν οι βουλευτές τους ως απλοί στρατιώτες.
Υπάρχουν οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μας και δεσμευτήκαμε να μη τους προδώσουμε. Έτσι και κάνουμε.
Προχωράμε πιο δυνατοί, πιο ελεύθεροι και, κυρίως, πιο ανεξάρτητοι».

12 σχόλια

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ MHN AΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ"ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΓΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι!

    Ανταρσία εναντίον Καμμένου!

    Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!

    Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.

    Τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε η σκληρή κριτική που άσκησαν στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, οι Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, επικρίνοντας τη στρατηγική του.


    Όταν ειδοποιήθηκε για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, ο κ. Καμμένος έσπευσε σε αυτήν και, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια. Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως.

    Μετά τις αντιδράσεις και τις αναταράξεις, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 16.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

    Την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, δύο κορυφαία στελεχη, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικός ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Ζώης κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους της Βουλής και καταφέρονταν εναντίον του κ. Καμμένου.

    Από τους 14 συνολικά βουλευτές που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόνο δύο απουσίαζαν δικαιολογημένα. Συνεπώς οι υπόλοιποι 12 δεν πήγαν θέλοντας προφανώς να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους με τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Καμμένος.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα βασικός πολέμιος της στρατηγικής του κ. Καμμένου είναι ο γραμματέας του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος ενώ ενστάσεις φέρεται να διατυπώνει και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

    iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ΠΟΛΛΑ τα κρούσματα - Τυχαίο; 3
    Δε νομίζω.!

    Όσο και αν αυτό ενοχλεί, υπάρχει ένα δεδομένο το οποίο όποιος το παραβλέπει, απλώς εθελοτυφλεί – και οπωσδήποτε κρύβει την αλήθεια:

    Δεν προλαβαίνει να φέρει μια πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σπεύδει να συμφωνήσει πλήρως και να την υπερψηφίσει – μαζί και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

    Δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση, ούτε για τυχαίο περιστατικό, διότι συμβαίνει συστηματικά.

    Και όποια κι’ αν είναι τα κίνητρα, από ένα σημείο και μετά χάνονται οι ιδεολογικές διαφορές και δημιουργείται μια παράδοξη σύμφυση που κάποιοι οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους και να δουν τι θα κάνουν.

    Το τελευταίο «κρούσμα», αυτό της περασμένης Πέμπτης είναι χαρακτηριστικό – διότι ήταν τέτοιο το θέμα που μπορούσε να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, ώστε να μην εμφανίζεται αυτή η απόλυτη ταύτιση.

    Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου συζητήθηκε η τύχη της περίφημης «Λίστας Λαγκάρντ» όταν ετέθη το θέμα για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι η εξέταση μαρτύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή τάχθηκαν υπέρ.

    Αυτό δεν ήταν υποχρεωτικό να συμβεί, καθώς υπήρχε άλλη πρόταση, δηλαδή να οδηγηθεί το θέμα στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ υπήρχε και η δυνατότητα για πλείστες όσες προτάσεις σχετικά με το θέμα.

    Αισθάνομαι την υποχρέωση να υπενθυμίσω τα προηγούμενα κρούσματα, διότι αποσιωπούνται συστηματικά:

    Στις 4 του περασμένου Οκτωβρίου, η Χρυσή Αυγή (αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) υπερψήφισαν την (ακοστολόγητη και γι’ αυτό δεν μπήκε σε ψηφοφορία) πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

    Στις 10 Οκτωβρίου, η Χρυσή Αυγή (αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) υπερψήφισαν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ (στο νομοσχέδιο για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και την τροπολογία για την ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών των μικρομεσαίων) με την οποία προτεινόταν να χαριστούν όλα αδιακρίτως τα δάνεια.

    Στις 12 Οκτωβρίου, κατά τη συζήτηση Επερώτησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τους ΟΤΑ, η Χρυσή Αυγή έσπευσε να συμφωνήσει, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία.

    Στις 30 Οκτωβρίου, ψήφισαν όλοι μαζί υπέρ της κλήτευσης του Γ. Παπανδρέου για τη Λίστα Λαγκάρντ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

    Στις 7 Νοεμβρίου, κατά τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, όλοι μαζί αποφάσισαν να… καταργήσουν την Αρχή της Δεδηλωμένης κατά την ένσταση αντισυνταγματικότητας.

    Στις 29 Νοεμβρίου, υπερψήφισαν (άλλοι μετά πολλών επαίνων και άλλοι μετά… κριτικής) την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για το Μνημόνιο, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι έτσι θα παραγράφονταν και όσα δεν είχαν παραγραφεί – εδώ είχαμε και σύμπραξη του ΚΚΕ, αν και… διαφωνούσε.

    Τόσα πολλά κρούσματα μέσα σε δυο μόλις μήνες, δεν δείχνει να είναι τυχαία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

    Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

    Έτσι είναι ,ότι χτίζεται πάνω στην άμμο έχει άσχημη κατάληξη.
    Ήθελαν να το παίξουν αντιμνημονιακό δεξιό κόμμα. Χωρίς προτάσεις,
    απλά μονάχα υστερικές φωνές και κορώνες.

    Όλοι μας έχουμε ΧΑΖΕΨΕΙ από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.
    Όλοι μας έχουμε χαζέψει από τα παράλογα φορολογικά μέτρα.
    Όλοι μας θέλαμε,τουλάχιστον να είχανε μείνει τα πάντα πριν από το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Για αυτό θέλουμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

    Ο Καμένος το μόνο που έκανε ήταν να ξεφωνίζει...ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

    Τώρα Πανούλη άντε και ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να πάθει ο Καμμενος ΚΑΛΑ να πάθει...


    Όλοι εκεί μέσα θέλουν την ΚΑΡΕΚΛΆ ,,ΜΑ ΌΛΟΙ!!!

    Αντί να κάνει ένα κόμμα ΛΑΙΚΟ έκανε κόμμα έκανε μπουρδέλο ..και δεν φτάνει αυτό , δίνει και χαρτί υποταγής στο προεδρείο της δημοκρατίας, ο κ. Μελλας έχει ξεχάσει ΝΌΜΙΜΑ χρήματα στο εξωτερικό ΟΧΙ ότι γουστάρω τον ΖΩΗ και τον Μαρκόπουλο ΤΩΝ ανθρώπων αυτών το ΜΆΤΙ ΓΥΑΛΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΟΦΊΤΣΙΑ .. πιστεύω να βρουν τον δρόμο τους ΜΕΡΙΚΟΊ ΤΊΜΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ..και όσο πιο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καμμένος αντικατέστησε τον Μαρκόπουλο γιατί θεωρεί ότι κάποιοι τον ψέκασαν
    με αποτέλεσμα να διαφωνεί μαζί του.....

    Δεν κάνει το ΧΟΝΤΡΟ ΑΕροψεκασμένο παιδί

    Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νόμπελ για την "Διάσπαση του Ατόμου" θα πάρουν οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» ;

    Συμβαίνει και στις καλύτερες "οικογένειες"... Πόσο μάλλον σε μία μάζωξη που δεν έχει καμία ιδεολογία καμία πρόταση, καμία σοβαρότητα...

    Μία ομάδα που το μόνο κοινό τους σημείο είναι το ΜΙΣΟΣ τους προς τον Σαμαρά ;;;


    Σημείωση: Ο "Ηγεμώνας" ποιον θα βρίσει και θα ειρωνευτεί από το Twitter σήμερα ;;

    ΜΗΝ βιαστείτε να πείτε ..."ΟΧΙ πάντως τον Σαμαρά".
    Ποια παπαγλαράκια θα πάρουν άραγε το μέρος του ;;
    Για την ώρα "σφυρίζουν αδιάφορα" και κάνουν πώς δεν αντιλήφθηκαν ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Τέτοια κατάντια...

    Και ένα Κουιζάκι: ΠΟΣΕΣ αγωγές και μηνύσεις περιμένουν να χαθεί η ΑΣΥΛΙΑ του ;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Λές να κάνει καμία "πλάκα" ο Σαμαράς και να πεί, πάμε εκλογές ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαλύονται οι Ασυνάρτητοι Έλληνες

    Έσκασε σαν «φούσκα» το κόμμα του Πάνου Καμμένου καθώς ο βουλευτής του κόμματος Κ. Μαρκόπουλος καθαιρέθηκε από τη θέση του γραμματέα τη Κ.Ο. διότι αρνήθηκε να την συγκαλέσει..

    Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος.

    Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Μαρκόπουλου και του Χρήστου Ζώη.

    Οι σχέσεις των τριών κεντρικών παραγόντων του κόμματος, φαίνεται ότι είναι οριακές, όχι τόσο μεταξύ των κ. Μαρκόπουλου και Ζώη, που δείχνουν να ομονοούν στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, αλλά στις σχέσεις τους με τον κ. Καμμένο.

    Τα επεισόδια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που κυρίως ο κ. Μαρκόπουλος τα έχει βροντήξει και φρόντισε γι’ αυτό να συνομιλήσει με δημοσιογράφους για να ενισχύσει τη θέση του.

    Ο κ. Μαρκόπουλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, έχοντας ως βάση βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Λέγεται επίσης ότι πίσω από τις κινήσεις Μαρκόπουλου, βρίσκονται κύκλοι της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και παράγοντες των ΜΜΕ και της αγοράς που βλέπουν με καλό μάτι μια άλλη κίνηση, αλλά το θέμα είναι εάν θα τη στηρίξουν, πως και μέχρι πότε.

    Αντίθετα ο κ. Ζώης κινείται πολύ πιο προσεκτικά, αν και αυτός έχει πολλές φορές διαφορετική άποψη από τον κ. Καμμένο που με τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του, έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα για το κόμμα που δείχνει, παρά το ευρύτερο αντιμνημονιακό κλίμα να μην τσιμπάει στις δημοσκοπήσεις.

    Ο κ. Ζώης, αν και συνομιλεί με τον κ. Καμμένο και ταξιδέψανε πρόσφατα μαζί στις Βρυξέλλες για την ένταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, όπου βασικό ρόλο διαδραματίζουν οι Βρετανοί Συντηρητικοί (Τόρις) του Πρωθυπουργού Κάμερον, έχει πολλές ενστάσεις.

    Για το εάν θα αποχωρήσει και αυτός από το κόμμα, είναι νωρίς να το πει κανείς. Μόνο για τον κ. Μαρκόπουλο μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά και λέγεται πως είναι ζήτημα ημερών να κάνει την κίνηση για να δημιουργήσει θέμα και αναταραχή στην ευρύτερη δεξιά.

    Με τον κ. Καμμένο δεν κέρδισαν και πολλά όσοι υπονόμευσαν τη ΝΔ και αναζητείται άλλο πρόσωπο που θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, αν και θα προπαγανδίζουν την ενότητα της κεντροδεξιάς.

    Η πρόσφατη κίνηση του κ. Καμμένου να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για κοινή αντιμνημονιακή, καταγγελτική πολιτική πλατφόρμα δημιούργησε ρήγματα στο κόμμα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο.

    Η οργή πολλών περίσσευε και πυροδότησε τις συζητήσεις για το μέλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πολλά λέγονται, πίσω από τις κουρτίνες και τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες για να τα δούμε να εξελίσσονται τα γεγονότα, εκτός και εάν υπάρξουν άλλες κινήσεις και ασκηθούν πιέσεις από διάφορα κέντρα, που θα οδηγήσουν σε αναβολή, μέχρι νεωτέρας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπό κατεδάφιση οι Ασυνάρτητοι Έλληνες

    Έσκασε σαν «φούσκα» το κόμμα του Πάνου Καμμένου καθώς ο βουλευτής του κόμματος Κ. Μαρκόπουλος καθαιρέθηκε από τη θέση του γραμματέα τη ...

    Δεν ΤΟΥΣ ($$$$$$$$$$)... κάνει ΠΙΑ !! ..το ΧΟΝΤΡΟ παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπό αποχώρηση Μαρκόπουλος-Ζώης - Και στις δύο βάρκες πατάει ο Τέρενς.

    Ξένο σώμα θεωρείται πλέον ο Κώστας Μαρκόπουλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου γίνεται το έλα να δεις με τον Μελά να κατηγορεί τους διαφωνούντες για καιροσκοπισμό.

    Ο βουλευτής του κόμματος μετά την κίνηση του Πανου Καμμένου να ορίσει στην θέση του τον Παναγιώτη Μελά , θεωρείται ότι είναι- ήδη-στον προθάλαμο της εξόδου...

    Ενώ αρχικά στην ΚΟ που συγκάλεσε ο Καμμένος εκτάκτως το απόγευμα παρευβρέθηκαν μόνο 5 βουλευτές (αυτός ήταν και ο λόγος της αναβολής της για την Πέμπτη) παρόλα αυτά και μετά από έντονο παρασκήνιο ο Πανάρας κατάφερε τελικά να μαζέψει τις υπογραφές 16 εκ των 20 βουλευτών του και να πάρει παράταση για μερικές μέρες μέχρι τη νέα συνεδρίαση της Κ.Ο. Την επιστολή υπέγραψαν οι εξής βουλευτές: Παναγιώτης Μελάς, Έλενα Κουντουρά, Γιάννης Δημαράς, Νότης Μαριάς, Μίκα Ιατρίδη, Γαβριήλ Αβραμίδης, Ραχήλ Μακρή, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Βασίλης Καπερνάρος, Σταυρούλα Ξουλίδου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα.

    Τις διαφωνίες του Μαρκόπουλου συμμερίζεται και ο Χ. Ζώης που βλέπει διάφορους τυχαίους να κάνουν αντίθετες δηλώσεις δείχνοντας εικόνα καφενείου ή να κάνουν δηλώσεις στρατηγικού χαρακτήρα που δεν έχουν συζητηθεί πουθενά, όπως πχ. ο Χαικάλης που πριν ένα μήνα μίλησε για ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του δολαρίου και στο άρμα των ΗΠΑ.

    Εντυπωσιακή είναι και η σιωπή του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα και προπάντων δεν υπέγραψε την απόφαση σύγκλισης ΚΟ που ισοδυναμεί με στήριξη του Πανάρα.

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, καθώς η φράση δεν "υπάρχουν κορυφαία στελέχη" δείχνει τις προθέσεις του Π.Καμμένου
    και από την άλλη ο Ευβοιώτης βουλευτής δεν φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο γνωστός «δημοσιογράφος» Υπηρεσίας Καψής, η πασίγνωστη Τρέμη κι ο ινστρούχτορας Πρετεντέρης ανέλυσαν το «δίκαιο» των αγωνιστών της δημοκρατίας Ζώη, Μαρκόπουλο…
    Αφού το megaλο κανάλι, η αιχμή των κατοχικών δυνάμεων στην Ελλάδα ανέλαβε να «αναλύσει» την «αποτυχία Καμμένου», σημαίνει ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κι ο Πάνος Καμμένος βαδίζουν σταθερά, αταλάντευτα τον αντιμνημονιακό δρόμο για να...
    φύγουν οι δωσίλογοι από τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας!
    Τώρα Πατριωτικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο για ελεύθερη Ελλάδα!

    αναρτήθηκε από sibilla στις δευτέρα, δεκεμβρίου 10, 2012
    1 σχόλιο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση