GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απρόσμενη συνάντηση υπουργών...

Απρόοπτη συνάντηση στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με τον Αντώνη Μανιτάκη, είχε την παραμονή Χριστουγέννων ο Γιάννης Ιωαννίδης, σύμφωνα με...

Απρόοπτη συνάντηση στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με τον Αντώνη Μανιτάκη, είχε την παραμονή Χριστουγέννων ο Γιάννης Ιωαννίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».
Και οι δυο είναι φανατικοί βαδιστές και έτσι οι δρόμοι τους συνέπεσαν: ο ένας πήγαινε προς το κέντρο και ο άλλος τραβούσε προς τα ανατολικά. Οπότε, στη μέση του δρόμου, άρχισαν οι συζητήσεις και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ των δυο Θεσσαλονικέων, που προέρχονται από διαφορετικά κόμματα, αλλά μετέχουν στην ίδια κυβέρνηση.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Ιωαννίδη για τη στήριξη που του είχε δώσει την προηγούμενη ημέρα σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή. Φυσικά στο τέλος είπαν και τα «χρόνια πολλά».
Πηγή:ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση