GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάθης Παναγούλης: "Από τους κ.κ. Μπόμπολα-Ψυχάρη-Αλαφούζο, προτιμώ την Αναρχία των blogs"

e-μεταφέρει: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Χρόνος : Πέμπτη ( 29 Νοεμβρίου 2012 ), στις 19:00 Τόπος : Free Thinking Zone ( Οίκος Ανοχής Σ...


Χρόνος: Πέμπτη (29 Νοεμβρίου 2012), στις 19:00
Τόπος: Free Thinking Zone (Οίκος Ανοχής Σκέψης στη Σκουφά 64 & Γριβαίων, εν Αθήναις)
Λόγος: Εκδήλωση για τους Νέους και την Πολιτική, όπου μετείχα στο πάνελ των ομιλητών (σχτ ΕΔΩ) ως εκπρόσωπος του PRESS-GR, έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής ομάδας του ευρωπαϊκού μέσου cafebabel.com, που νόμιμα εκπροσωπείται στη χώρα μας από την Ελίνα Μακρή.
Συμμετείχαν: Φοιτητικός Παλμός, neolaia.gr, Chill Out, Καλειδοσκόπιο, Ο.Π.Α. TV, PRESS-GR, freeminds.gr, Υποβρύχιο, Cafebabel, 3pointmagazine.gr
Πολιτικοί που παρευρίσκονταν στον χώρο: Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ρένα Δούρου, Νάντια Βαλαβάνη, Στάθης Παναγούλης, η Μαρία Ρεπούση από τη Δημοκρατική Αριστερά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θ. Οικονόμου, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος από τη Φιλελεύθερη Συμμαχία, ο Ιάκωβος Αλαβάνος εκπροσώπησε τους Οικολόγους Πράσινους, ενώ παρόν ήταν και εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Σγουρού.
Από τη νέα γενιά πολιτικών: Εκ μέρους της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παρέστησαν ο πρόεδρος Μπάμπης Αποσκίτης και η υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο νεαρότερος δημοτικός σύμβουλος της χώρας (στο δήμο Ν. Σμύρνης) Γιώργος Κρικρής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου Απόστολος Σιώκας, και ο γραμματέας Νεολαίας της ΓΣΕΕ Iωάννης Πούπκος
Παραλειπόμενο (1*): Παρέμβαση έκανε -μεταξύ άλλων- και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Στάθης Παναγούλης, ο οποίος δήλωσε ότι ένιωθε "όμορφα και ένοχα", παρακολουθώντας τις τοποθετήσεις των νέων. Όμορφα, γιατί ήταν ανάμεσα σε νέους ανθρώπους, με ενδιαφέρουσες απόψεις. Ένοχα, ως μεγαλύτερος, για την σημερινή κατάσταση της χώρας που παραδίδεται στους νέους. Ένοχα, που ως πολιτικός ανήκει σ᾽ ένα πολιτικό σύστημα που δεν εμπνέει.
Υπερασπίστηκε την ελεύθερη έκφραση της γνώμης, εξήρε τον ρόλο των blogs στην Ενημέρωση, ενώ αίσθηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η ονομαστική αναφορά που έκανε σε ανθρώπους του Τύπου-επιχειρηματίες, που σύμφωνα με τον βουλευτή φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάπτωση της χώρας. Υπενθύμισε τους λόγους που η εφημερίδα "TΑ ΝΕΑ" μετονομάστηκε το 1945 από "Αθηναϊκά Νέα" στην επωνυμία που φέρει ως σήμερα, θύμισε ποιους πρωθυπουργούς στήριξε διαχρονικά ο Δ.Ο.Λ. και έκλεισε αναφέροντας (δις) πως προτιμά την αναρχία των blogs, από τους κ.κ. Μπόμπολα-Ψυχάρη-Αλαφούζο.

1*= To πρώτο, ακολουθούν κι άλλα...

4 σχόλια

  1. Η αναγέννηση του νέου προφίλ της κυβερνητικής προσπάθειας άρχισε από τον ΟΔΙΕ, όπου τοποθετήθηκε επι κεφαλής της παρουσιάσεως των ξένων ιπποδρομιών ένας καφετζής !!!!! Γνωρίζει και τρεις γλώσσες κορακίστικα καλιαρντά και κυρίως ταβλαδόρικα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι η ιστορική ημέρα της προσπάθειας να ενωθούν

    η συνιστώσα που ονειρεύεται τη δραχμή και τη χρεοκοπία,

    η συνιστώσα που απειλεί με λιντσάρισμα βουλευτές, αλλά και ξένους επενδυτές,

    η συνιστώσα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους,

    η συνιστώσα που φαντασιώνεται την Ελλάδα με κατοίκους μόνον λαθρομετανάστες,

    η συνιστώσα των εργατοπατέρων του κρατισμού, η συνιστώσα που ονομάζει τα Σκόπια «Μακεδονία».

    Ο κ. Τσίπρας σήμερα ζει το όνειρό του, γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής.


    ο Παναγούλης ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ αλκοολικός ΚΗΦΗΝΑΣ
    γαμιέται με το μουκάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ο Ηρακλής Τσίπρας ήταν συνειδητός πράκτορας της χούντας»!!

    Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την ιστορία της οικογένειας Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας μας προέκυψε ως “εκλεκτός του Αλαβάνου” και κανένας δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Τώρα όμως που είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι απορίας άξιο πως καταφέρνει να κρατάει την οικογένειά του, την καταγωγή του και τις ρίζες του τόσο μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι βέβαια, κανένας δεν μπορεί να ξέρει εάν όσα λέγονται και ακούγονται έχουν κάποια βάση.

    Σήμερα λοιπόν θα βάλω κι εγώ το “λιθαράκι” μου στον “μύθο” της οικογένειας Τσίπρα...

    Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Τσίπρας (πατέρας του Αλέξη) ήταν εργολάβος/μηχανικός όπως και ο αδελφός του Παύλου, Ηρακλής.
    Το “Τσίπρας” δεν είναι και πολύ διαδεδομένο επώνυμο οπότε ένα βιβλίο που διάβαζα με έβαλε σε σκέψεις...

    Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιάννη Χαλκιαδάκη, δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας “Ρεθεμνιώτικα Νέα” και πολιτευτή της ΕΚ, κατά την διάρκεια της χούντας γνώρισε έναν Τσίπρα εργολάβο/μηχανικό από την Άρτα ο οποίος είχε αναλάβει ένα έργο στην Κρήτη.

    Σύμφωνα πάντα με τον Γ. Χαλκιαδάκη, ο Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης δημοκράτης και “δέκα φορές πιο ανένδοτος από τους άλλους” στην αντιδικτατορική οργάνωση “ΔΕΚΑ”.

    Η οργάνωση αυτή όμως προδόθηκε πριν προλάβει να δράσει και -πάντα σύμφωνα με τον Γ. Χαλκιαδάκη- Δούρειος Ίππος των Απριλιανών στην οργάνωση από την αρχή της σύστασής της, ήταν ο Τσίπρας.

    Όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Γ. Χαλκιαδάκης στον συγγραφέα του βιβλίου Αντώνη Σανουδάκη, στοιχεία και αρχεία για την προδοσία της ομάδας δεν υπάρχουν αλλά “με τους επαγωγικούς λογικούς συλλογισμούς” δεν μπορεί έναν συλληφθέντα για τον αντιδικτατορικό του αγώνα να τον τοποθετεί σύμβουλο ο Ασλανίδης του αθλητισμού.

    (Σημείωση : σύμφωνα μάλιστα με την ίδια την οικογένειά του έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και ακούγεται ότι παρακολούθησε τον μεγαλύτερο αγώνα της ομάδας το 1971 με τον Ερυθρό Αστέρα στην εξέδρα μαζί με τους “επισήμους” της εποχής.)

    Επειδή λοιπόν όλα αυτά μου κίνησαν το ενδιαφέρον, ένας φίλος με ενημέρωσε ότι στα πρακτικά του στρατοδικείου Χανίων όπου δικάστηκε η συγκεκριμένη ομάδα “ΔΕΚΑ”, ο Τσίπρας -κατηγορούμενος και αυτός- αναφέρεται ως...

    Τσίπρας Ηρακλής του Δημητρίου και της Αλεξάνδρας, εγεννήθη εις Αθαμάνιον Άρτης, μηχανικός εργολάβος δημοσίων έργων, ετών 36 (το 1968).

    Δυστυχώς η “μυστικοπάθεια” της οικογενείας Τσίπρα δεν μου επιτρέπει να διασταυρώσω τα στοιχεία καθώς και το εάν όντως πρόκειται για τον θείο του Αλέξη Τσίπρα και αδελφό του πατέρα του.

    Πραγματικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος έχει περάσει στρατοδικείο, δικαστεί και καταδικαστεί στην αρχή της επταετίας κι όμως στην συνέχεια απολαμβάνει μία ιδιαίτερα αξιοπερίεργη εύνοια εκ μέρους της χουντικής κυβέρνησης.

    Υπάρχει κάποια εξήγηση με την...
    απλή κοινή λογική;...
    ΥΓ : Μπορεί, στην σημερινή εποχή, να έχει επικρατήσει η άποψη ότι δεν υπάρχει “οικογενειακή ευθύνη” (βολεύει πολλούς από τους πολιτικούς μας άλλωστε!) αλλά εδώ στην Κρήτη συνεχίζουμε να ρωτάμε πάντα... “ποιανού είσαι εσύ;” για να μάθουμε... “από που κρατάει η σκούφια του”!

    http://koinos-topos.blogspot.com/2012/11/blog-post_32.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα BLOG ειναι μια ελευθερη σχετικά γωνιά στη χώρα και στο κόσμο της λεγόμενης Δημοκρατίας οπου οι δυνατοί δεν αφήνουν τους αδύνατους να συμμετάσχουν στα κόματα, αν δεν είσαι κολητός γνωστός του αρχηγου ή απο τζάκι αντε να μπεις στο ψηφοδέλτιο ή αν σε βάλουν θα είναι για ξεκάρφωμα για να βγεί ένας μεγάλος π.χ ο Παγκακος.
    Τώρα θα μου πειτε βρες ένα μικρό κόμα και κατέβα τότε ποιος σε ξερει.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα ήταν αν οι εκλεγμένοι ειχαν την δυνατότητα εκλογής μόνο δύο φορές και τα παιδιά τους να μην είχαν την δυνατότηα εκλογής αν δεν περνουσαν τουλάχιστον 20 χρονια απο την εκλογή των γονιών τους.

    Ακόμη τα χρόνια στην βουλή να μετρανε σαν συνταξιμα στο φορέα που ήταν ασφαλισμένοι πριν εκλεγούν και απο τον οποίο να συνταξιοδοτούνται δηλαδή να εκλείψει η βουλευτική σύνταξη.
    Ακόμη όποιος υπέβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής να υποβάλει πλήρες περιουσιολόγιο και αν μετα την εκλήρωση των καθηκόντων του η περιουσια του αυξάνετο κατά τρόπο ανεξήγητο τοτε απευθειας καταδίκη σε ΘΑΝΑΤΟ και ο ίδιος και οι επωφελουμενοι απο αυτό.

    Απο την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση