GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλασικά, Boxing Day στην Αγγλία

Κλασικά, Boxing Day στην Αγγλία O αγώνας της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Νιουκάστλ στο Όλντ Τράφορντ ξεχωρίζει στο...

Κλασικά, Boxing Day στην Αγγλία

O αγώνας της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Νιουκάστλ στο Όλντ Τράφορντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής δράσης στην Αγγλία. Διότι παραδοσιακά οι Αγγλοι μετά την γαλοπούλα παίζουν μπάλα.
Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων αποκαλείται Boxing Day και περιλαμβάνει πάντα πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Αγγλίας.
Τα άλλα ματς είναι Έβερτον - Γουίγκαν, Φούλαμ - Σαουθάμπτον, Νόριτς - Τσέλσι, ΚΠΡ - Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, Ρέντινγκ - Σουόνσι, Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα - Τότεναμ, Στόουκ - Λίβερπουλ.
Από την αγγλική Championship ξεχωρίζει η αναμέτρηση των πάλαι ποτέ ομάδων των "μεγάλων σαλονιών" μεταξύ Μίντλεσμπρο και Μπλάκμπερν, αλλά και το ντέρμπι κορυφής Χαλ - Λέστερ.
Πλήρης αγωνιστική διεξάγεται και στη Σκωτία, όπου η πρωτοπόρος Σέλτικ φιλοξενείται στο Ντενς Παρκ από την ουραγό Νταντί.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση