GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφικτή η μείωση των εκπομπών CO2...

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις Μεταφορές και το Περιβάλλον, οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται αρκετ...

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις Μεταφορές και το Περιβάλλον, οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται αρκετά κοντά στην επίτευξη του στόχου, για μείωση των εκπομπών CO2.
Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έως το 2015, ο μέσος όρος εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, θα πρέπει να μειωθεί στα 130 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις Μεταφορές και το Περιβάλλον, ο σχετικός δείκτης παρουσίασε πέρσι μείωση της τάξεως του 3,3%, φτάνοντας σε έναν μέσο όρο 136 γρ./χλμ. Μάλιστα, η FΙΑΤ, η Toyota και η PSA (Peugeot-Citroen) κατάφεραν να ρίξουν το μέσο όρο των στόλων τους, κάτω από τα 130 γρ./χλμ.
Έτσι, λοιπόν, η έκθεση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις Μεταφορές και το Περιβάλλον συνηγορεί στο ότι ο στόχος για το 2015 θα επιτευχθεί, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα και για τον επόμενο, ακόμα μεγαλύτερο, στόχο, για το 2020, που είναι ο περιορισμός των εκπομπών CO2 στα 95γρ./χλμ.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση