GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Deutche Welle: Τα θλιβερά Χριστούγεννα των Ελλήνων

Στην κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ του για τα Χριστούγενν...

Στην κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ του για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα η Deutche...Welle.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στα δεκάδες κλειστά καταστήματα και τα άδεια εμπορικά κέντρα που δεν κατάφεραν να πάρουν μια «οικονομική ανάσα» σε αυτές τις γιορτές.
Επιπλέον τονίζει τη σπουδαιότητα των οικογενειακών σχέσεων ιδιαίτερα αυτή την περίοδο αναφέροντας ότι τα καθιερωμένα δώρα στα παιδιά και τα εγγόνια είτε δόθηκαν με δυσκολία είτε καθόλου.
«Φέτος τα έχουμε ξεχάσει τα Χριστούγεννα» δηλώνει στη Deutche Welle μια άνεργη Αθηναία και συνεχίζει «Είμαι άνεργη, η σύνταξη του συζύγου μου έχει μειωθεί κατά το ήμισυ και φέτος δεν είμαστε σε θέση να αγοράσουμε δώρα ούτε για τα εγγόνια μας». Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην αγοραστική κίνηση της Αθήνας «Ο κεντρικότερος πεζόδρομος στην πλατεία Συντάγματος σφύζει από κόσμο. Οι βιτρίνες τους είναι πράγματι εντυπωσιακές. Ωστόσο τα μαγαζιά παραμένουν άδεια. Παρά τις καλές τιμές και τις επιγραφές στα καταστήματα που διατυμπανίζουν την ελληνική προέλευση των προϊόντων τα καταστήματα δεν έχουν κίνηση»
Επιπλέον φιλοξενούνται και δηλώσεις καταστηματαρχών «Ο κόσμος έρχεται και μας λέει: Πράγματι μας αρέσουν όσα διαθέτει το κατάστημά σας, αλλά οι συντάξεις και οι μισθοί μας έχουν περικοπεί. Έχετε δώρα των… 5 ή 10 ευρώ;» τονίζει Αθηναίος καταστηματάρχης.

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ EθNIKH ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.
    ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!!
    ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΘΣΚΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
    ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΥΡΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση