GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Gere για τα άσπρα μαλλιά του...

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood και έχει χαρίσει στους θαυμαστές του απίστευτες ερμηνείες. Όμως δεν έχει κατ...

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood και έχει χαρίσει στους θαυμαστές του απίστευτες ερμηνείες. Όμως δεν έχει καταφέρει να κρατήσει στα χέρια του ένα «Χρυσό Αγαλματάκι». Ο λόγος για τον Richard Gere, ο οποίος φιλοδοξεί με τη νέα του ταινία «Arbitrage» να κερδίσει ένα Όσκαρ. Οι κριτικές για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί είναι πολύ καλές και ο ίδιος έχει αποσπάσει πολύ κολακευτικά σχόλια αλλά και μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.
Ο ηθοποιός μίλησε στο cnn για τη νέα του ταινία.
Στην ταινία «Arbitrage», στην πρώτη σκηνή, γιορτάζετε τα 60α σας γενέθλια.
Στην πραγματικότητα είμαι 83, αλλά διατηρούμαι πολύ καλά. Ήμουν έξι ώρες στο μακιγιάζ πριν έρθω εδώ.
Στο Hollywood όμως όταν περνούν τα χρόνια και οι ηθοποιοί μεγαλώνουν, αυτό φαίνεται στο κοινό. Εσείς όμως τα έχετε καταφέρει άψογα.
Ξέρω πολλούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες οι οποίοι εμφανίζονται κάθε χρόνο με πιο σκούρα μαλλιά  από τον προηγούμενο. Αλλά εγώ είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου ( για τα άσπρα μαλλιά του). Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους είναι ότι έχω ξεπεράσει τις φοβίες μου. Όπως ακριβώς και ο ήρωας της ταινίας. Το αυτοκίνητο, τα κουστούμια, το κούρεμα, η ερωμένη, ο τρόπος που κινείται: στο τέλος όλα αυτά είναι ανούσια.
Υπάρχει μία θεωρία ότι οι «γκρινιάρηδες γέροι» της ακαδημίας του Hollywood, ζηλεύουν εσάς αλλά και τον Tom Cruise και τον Brad Pitt, γι’ αυτό δεν σας δίνουν Όσκαρ.
Χαχαχαχα... Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο εγώ.
Τι θα σήμαινε για εσάς μία υποψηφιότητα για το «Arbitage»;
Θα νιώσω πάρα πολύ όμορφα, φυσικά. Μου αρέσει η ταινία και είναι πραγματικά μία πολύ ωραία δουλειά. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την απόδοσή μου.
Πηγή: cnn.com

1 σχόλιο

  1. Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή...
    Υπάρχει βέβαια και ο... αντίλογος, που λέει:
    Μαλλί μπαμπάκι, ψωλή φαρμάκι...
    Διαλέγεις και παίρνεις ό,τι σε βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση