GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφαρμογή αναζήτησης τραγουδιών από την Google

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της widget εφαρμογής για συσκευές Android, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, Google Play. Το...

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της widget εφαρμογής για συσκευές Android, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, Google Play. Το νέο Sound Search είναι μία εφαρμογή αναγνώρισης ήχου και απειλεί άμεσα την κυριαρχία των εφαρμογών Shazam και SoundHound, που μέχρι σήμερα είχαν τα ηνία σε αυτή την κατηγορία εφαρμογών.
Σημαντικό πλεονέκτημα του νέου Sound Search είναι η ίδια η φύση του, αφού σαν widget είναι εύκολα προσβάσιμο από την κεντρική οθόνη του υπολογιστή και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού να μάθει ποιο είναι το τραγούδι που ακούει.
Επιπλέον, συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές Android, δίνοντας τη δυνατότητα για αγορά ενός τραγουδιού, που αναγνώρισε με το κινητό του τηλέφωνο, μέσω ενός Android tablet.
Το Sound Search είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play, για συσκευές με έκδοση Android 4.0 ή επόμενη και μάλιστα στις συσκευές με Android 4.2 Jelly Bean δίνεται η δυνατότητα να προστεθεί η εφαρμογή και στην οθόνη lockscreen, επιτρέποντας τη χρήση της χωρίς καν να χρειάζεται να ξεκλειδώσει κανείς τη συσκευή του.
image189 Εφαρμογή αναζήτησης τραγουδιών από την Google
 Εφαρμογή αναζήτησης τραγουδιών από την Google
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση