GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Eλλάδα της κρίσης στο Reuters

H Eλλάδα της κρίσης στο Reuters  Το 2012 σε 60 δευτερόλεπτα. Στο βίντεο του Reuters με τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει, ...

H Eλλάδα της κρίσης στο Reuters 

Το 2012 σε 60 δευτερόλεπτα. Στο βίντεο του Reuters με τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει, κυριαρχεί η αγωνία της Ελλάδας στον καιρό της κρίσης.
Οι διαδηλώσεις στην Αθήνα, τα επεισόδια, οι "κρεμάλες" στο Σύνταγμα, η απόγνωση των Ελλήνων απαθανατίζονται στις εικόνες του βίντεο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι του πρακτορείου.
Στις εικόνες της διεθνούς ειδησεογραφίας κυριαρχεί το ναυάγιο του Costa Concordia, η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, ο τυφώνας Σάντι στη Νέα Υόρκη, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου.
Δεν λείπουν σκηνές πολέμου από τη Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο και τη Νότια Αφρική, όπου οι κινητοποιήσεις των εργατών στα ορυχεία οδήγησαν σε άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση