GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Καβάλα απέκλεισε την ΑΕΚ

H Καβάλα απέκλεισε την ΑΕΚ Νοκ άουτ από το κύπελλο τέθηκε η ΑΕΚ. Η Καβάλα επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ της Ένωσης και πήρε το εισιτήριο γ...

H Καβάλα απέκλεισε την ΑΕΚ

Νοκ άουτ από το κύπελλο τέθηκε η ΑΕΚ. Η Καβάλα επικράτησε με 1-0 στο ΟΑΚΑ της Ένωσης και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του θεσμού. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 54 ο Ενσαλίβα, ο οποίος σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπρατσιάνι στο 89. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βοσκάκη.
Πηγη: enikos.gr [title]Συνελήφθη ο Καρούζος[title]
Συνελήφθη ο Καρούζος 

Συνελήφθη πριν από λίγο σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδας ο Γιάννης Καρούζος από άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής. Εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση ΦΠΑ και συνολική ποινή κάθειρξης 19 έτη.
Αυτή την ώρα είναι στην ΓΑΔΑ και θα μεταχθεί στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση και φωτογράφηση.
Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να μεταχθεί και στον εισαγγελέα.
 Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούσαν επί μήνες τον Γιάννη Καρούζο. Η υπόθεση που αποκαλείται Καρούζος Gate ξεκίνησε όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης προχώρησαν σε καταγγελίες για πτώχευση-μαϊμού του Ομίλου Καρούζου,θέμα που αποκάλυψε η Real News με εκτενές ρεπορτάζ.
Μάλιστα, ο κ. Λιβανός σε κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε πει ότι ο όμιλος χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Είχε εμπλέξει στο σκάνδαλο τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση