GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκε το HTC One SV...

Η HTC ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην Ευρώπη, μίας ακόμη συσκευής με Android λειτουργικό και όνομα One SV. Η νέα συσκευή έρχεται να «τα...

Η HTC ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην Ευρώπη, μίας ακόμη συσκευής με Android λειτουργικό και όνομα One SV. Η νέα συσκευή έρχεται να «ταράξει» τα νερά της μεσαίας κατηγορίας, με πολύ καλές επιδόσεις και κεραία LTE. Η ταϊβανέζικη εταιρία εξόπλισε το νέο One SV με οθόνη 4,3 ιντσών τεχνολογίας LCD-2, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 με χρονισμό στα 1,2 Ghz, 1GB DDR2 RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, κάμερα 5 megapixel και δυνατότητα για 4G/LTE σύνδεση.
Αν και τα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν στην μεσαία κατηγορία,ο συνδυασμός του επεξεργαστή του με τις 4G ταχύτητες, το καθιστούν μία πολύ γρήγορη συσκευή, ειδικά σε θέματα πλοήγησης στο Internet. Η κάμερα του νέου One SV, εξοπλισμένη με φακό f2.0 και τη δυνατότητα ImageChip της HTC, έχει εξαιρετική απόδοση για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Σημαντική είναι επίσης και η παρουσία του Beats Audio που ενισχύει την ποιότητα του ήχου στη μουσική, τα βίντεο,τις ταινίες ή τα παιχνίδια.
Η HTC δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε κάποια πληροφορία για την τιμή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με πρώτη χώρα κυκλοφορίας το Ηνωμένο Βασίλειο.
fetcher 15 Ανακοινώθηκε το HTC One SV
fetcher 21 Ανακοινώθηκε το HTC One SV
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση