GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η HTC ανακοίνωσε τα σχέδια της για την αναβάθμιση συσκευών

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η HTC έκανε γνωστό ότι αρκετές συσκευές που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 θα αναβαθμιστούν στη...

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η HTC έκανε γνωστό ότι αρκετές συσκευές που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως δυο ακόμα συσκευές, οι One S και One X θα αναβαθμιστούν στο Jelly Bean ενώ ταυτόχρονα είπε πως εξετάζει την μελλοντική αναβάθμιση πολλών συσκευών του 2012. Ωστόσο, δυο σχετικά πρόσφατες συσκευές θα παραμείνουν στο Ice Cream Sandwitch, αφού η χαμηλή ποσότητα μνήμης, στα 512 MB αποτελεί εμπόδιο για την σωστή λειτουργία του Jelly Bean και του HTC Sense.
Αυτό δεν σημαίνει πως οι παλαιότερες συσκευές δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν. Η εταιρεία ανέφερε πως θα εξετάσει την πιθανότητα ενημέρωσης των συσκευών που κυκλοφόρησαν το 2011, αρκεί το λειτουργικό να υποστηρίζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Δεδομένου του κατώτατου ορίου των 512mb RAM όμως, πολλές συσκευές δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν.
Ενδιαφέρον είναι πως η HTC σχεδιάζει να κυκλοφορήσει «ROM ανάπτυξης» για τους προγραμματιστές με βάση το Jelly Bean για τις συσκευές One X και One S, χωρίς όμως να αναφέρει αν αυτές θα βασίζονται στο «καθαρό» Android ή στο γραφικό περιβάλλον Sense UI.
Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η αναβάθμιση στο Jelly Bean θα περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του γραφικού περιβάλλον της HTC Sense 4+, την ίδια έκδοση που χρησιμοποιεί και η νέα ευρωπαϊκή συσκευή της, το One X+.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση