GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δώρο της Lady Gaga

Το δώρο της Lady Gaga H Lady Gaga είναι η πιο εκκεντρική τραγουδίστρια, που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια! Όμως, έχει και μια ανθρώπ...

Το δώρο της Lady Gaga

H Lady Gaga είναι η πιο εκκεντρική τραγουδίστρια, που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια! Όμως, έχει και μια ανθρώπινη πλευρά που προκαλεί συγκίνηση.
Αυτή τη φορά, φρόντισε να προσφέρει μεγάλη χαρά στον 17χρονο Daniel Borowy, o οποίος έχει σύνδρομο Down.
Δεν το έκανε όμως γι΄αυτό! Του έστειλε ένα δώρο, γιατί το παιδί αυτό, στις 27 Αυγούστου, τραυματίστηκε από τις σφαίρες ενός συμμαθητή του.
Το θέμα είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν ό,τι  μπορούσαν, προκειμένουν η διάσημη τραγουδίστρια να επισκεφθεί το παιδί στο νοσοκομείο.
Η Lady Gaga, όμως, ενημρώθηκε γι΄αυτό την προηγούμενη Τρίτη και έστειλε στο παιδί ένα πακέτο με T - shirts, ένα cd, μια εικόνα, δύο εισιτήρια για τις συναυλίες της και ένα αυτόγραφο με προσωπική αφιέρωση.
Την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας του παιδιού με ανακοίνωσή του στο Facebook και περιέγραψε πόσο ευτυχισμένος ήταν ο γιος του όταν είδε τα δώρα που του έστειλε Gaga.
Στο τέλος έγραψε: " Σας ευχαριστούμε Lady Gaga και ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να συμβεί αυτό".




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση