GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mείωση τζίρου 40%

Mείωση τζίρου 40% Η μειωμένη κατανάλωση χαρακτήρισε τη χριστουγεννιάτικη αγορά, με τους εμπόρους πανελλαδικά να καταγράφουν σημαντική πτ...

Mείωση τζίρου 40%
Η μειωμένη κατανάλωση χαρακτήρισε τη χριστουγεννιάτικη αγορά, με τους εμπόρους πανελλαδικά να καταγράφουν σημαντική πτώση τζίρου σε σχέση με το 2011.
Σύμφωνα με στοιχεία εμπορικών ενώσεων στη χριστουγεννιάτικη αγορά οι απώλειες στις πωλήσεις των καταστημάτων λιανικής επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις για μείωση στα επίπεδα του 40% συγκριτικά με το 2011.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δίνουν απογοητευτικά ποσοστά, αφού η ένδυση και υπόδηση ξεπέρασε σε μείωση το 50%, τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών το 40%, τα καταστήματα καλλυντικών, βιβλίων και δώρων το 30%, ενώ ακόμα και στα καταστήματα τροφίμων και ποτών παρουσιάζεται μείωση κατά 20% πάντα σε σύγκριση με πέρυσι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου μόλις 1 στους 8 καταναλωτές προχώρησαν σε αγορές ειδών ένδυσης-υπόδησης, 2 στους 5 αγόρασαν παιδικά δώρα και παιχνίδια, ενώ 3 στους 5 αγόρασαν δώρα χαμηλού κόστους.

Πηγή: Τα Νέα
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση