GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Κυρίτσης: Το MEGA μας χρωστά 172 επεισόδια!

Επίθεση εναντίον του Mega εξαπέλυσε ο Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας αναλυτικά για τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει απέναντι του εξαιτία...

Επίθεση εναντίον του Mega εξαπέλυσε ο Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας αναλυτικά για τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει απέναντι του εξαιτίας του απίστευτου αριθμού επεισοδίων των Μυστικών της Εδέμ για τα οποία είναι απλήρωτος.
«Περιμένουμε εδώ και 26 μήνες για να πληρωθούμε αλλά τίποτα. Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν χρήματα. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει κάτι λίγα, για κάποια άλλα επεισόδια, αλλά η μεγάλη οφειλή είναι γι΄αυτά τα 172 επεισόδια. Έχουμε κινηθεί νομικά με την Έλενα (σ.σ. Ακρίτα) και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Νιώθω εξαπατημένος που δεν τηρήθηκαν οι αρχικές συμφωνίες, ούτε καν ότι θα πληρωθούμε σε δόσεις». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Κυρίτσης στην εφημερίδα Espresso.
Προσθέτοντας πως «Κόψαμε ακόμη και επί πιστώσει το τιμολόγιο με το οποίο η εφορία δεν αναγνωρίζει ότι δεν έχεις πάρει τα χρήματα. Σε φορολογεί. Με την Έλενα, βρεθήκαμε να πληρώνουμε φόρο για τα λεφτά που ακόμη δεν έχουμε πάρει. Βάλαμε δηλαδή χρήματα και από την τσέπη μας».
Αν και εκείνο το σημείο της συνέντευξης που αναμένεται να συζητηθεί είναι όταν περιγράφει μια ιστορία σχετικά με ένα μέλος της ομάδας της σειράς που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας «Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονταν για τα Μυστικά της Εδέμ, που δεν έχουν πληρωθεί και αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης. Μια κοπέλα, είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, και δεν είχε χρήματα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Είχαμε συγκλονιστεί όλοι. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Τελικά, χάρη στις προσπάθειες του παραγωγού, βρέθηκαν κάποια χρήματα, τα πήρε, και σώθηκε».

2 σχόλια

  1. Μη στενοχωριέσαι, ρε συ. Θα ρεφάρετε τα δυό σας με την επικειμένη βράβευσή σας με το Νόμπελ λογοτεχνίας του 2013.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση