GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έξυπνοι" τοίχοι από τη Microsoft...

«Έξυπνους» τοίχους αφής, ετοιμάζεται να σχεδιάσει η Microsoft! Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που παραπέμπει σε αυτή την τεχνολογία ανακαλύφθηκ...

«Έξυπνους» τοίχους αφής, ετοιμάζεται να σχεδιάσει η Microsoft! Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που παραπέμπει σε αυτή την τεχνολογία ανακαλύφθηκε από το «PatentBolt» και υποδηλώνει ότι οι διαδραστικοί τοίχοι αρχίζουν να έρχονται, έστω και σαν σχέδια.
Πρόωρες γενιές αυτής της τεχνολογίας θα επιτρέψουν τον έλεγχο στα φωτιστικά ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως στη θέρμανση ή στα κλιματιστικά. Θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε την αυξομείωση του ήχου στο στερεοφωνικό σας, ή να αλλάζετε τραγούδια, με ένα χτύπημα στον τοίχο.
Σύμφωνα με τη Microsoft, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα επιτρέπει μια ρεαλιστική αίσθηση του χειρισμού ενός αντικειμένου όταν χρησιμοποιείτε τον έξυπνο τοίχο.
 Όλα αυτά θα μπορούν να επιτυγχάνονται μέσω μιας σειράς ενεργοποιητών που δρουν ως συσκευές παραγωγής κραδασμών και θα  μπορούν να στείλουν συχνότητες μέσω του τοίχου, έτσι ώστε να έχετε την αίσθηση ότι αγγίζετε κάτι άλλο από μια επίπεδη επιφάνεια.
Πηγή: iguru.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση