GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπερθέαμα στο Monster Energy Athens Supercross

Με κυρίαρχο στοιχείο τη δυναμική εμφάνιση νεαρών αθλητών, το Monster Energy Athens Supercross ξεσήκωσε τους περισσότερους από 12.000 θεατ...

Με κυρίαρχο στοιχείο τη δυναμική εμφάνιση νεαρών αθλητών, το Monster Energy Athens Supercross ξεσήκωσε τους περισσότερους από 12.000 θεατές που παραβρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Δεκεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο 22χρονος Αμερικανός Weston Peick (Yamaha) ταχύτατος και μεθοδικός, κέρδισε και στα 2 βράδια του αγώνα, κατακτώντας έτσι και τον τίτλο του «King of Athens».
Ο νεαρός Τσέχος, Filip Neugebauer (Kawasaki) έκανε την έκπληξη και αντιμετώπισε επάξια την «γαλλική αρμάδα» των έμπειρων Florent Richier (KTM) και Mickael Musquin (Honda) αλλά και τον καταξιωμένο Αμερικανό Jason Thomas (Suzuki).
Ο πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής (Honda) ξεχώρισε για άλλη μια φορά από ελληνικής πλευράς, ενώ αναπάντεχα καλός για το είδος εμφανίστηκε ο Μανώλης Σκύβαλος (Honda).
Ο 19χρονος Παναγιώτης Παπίλας (Honda), ο 17χρονος Νίκος Λυρίου και ο 16χρονο Μανώλης Κρητικός (Yamaha) ανέδειξαν την στόχευση στο μέλλον που έχει το ελληνικό Motocross.
Και τα 2 βράδια, το κοινό, όρθιο, ξεσηκώθηκε από τα φοβερά άλματα των freestylers, τον κορυφαίο παγκοσμίως Νορβηγό Andre Villa, τον Αμερικανό Drake McElroy και το νεαρό –ανερχόμενο- Έλληνα, τον Νώντα Λογοθέτη.
Ιδιαίτερα ανεβασμένοι σε συνδυασμούς, «κόλπα» και πληθωρικότητα, οι καλύτεροι έλληνες αναβάτες του ΒΜΧ, έδωσαν για άλλη μια φορά το δικό τους show στην εκδήλωση, η λαμπρή ένταση της οποίας χαλάρωσε μόνο στο διάστημα της επίδειξης Babycross από 30 παιδιά ηλικίας 4-8 ετών!
 Υπερθέαμα στο Monster Energy Athens Supercross
 Υπερθέαμα στο Monster Energy Athens Supercross
 Υπερθέαμα στο Monster Energy Athens Supercross


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση