GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέο κόμμα από τους…πρώην των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Nέο κόμμα, απότοκος της διάσπασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ετοιμάζεται πυρετωδώς εν μέσω Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα αντιμνημονιακ...

Nέο κόμμα, απότοκος της διάσπασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ετοιμάζεται πυρετωδώς εν μέσω Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα αντιμνημονιακό κόμμα, που θα καλύπτει πολιτικά το τόξο από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την άκρα δεξιά…
Κορμός του νέου κόμματος, θα είναι οι βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Γιάννης Κουράκος, Γιάννης Μανώλης, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης έχουν λάβει τις αποφάσεις τους.
Όπως αναφέρει η Real News, θα επιλεγεί το μοντέλο της δυαρχίας. Ο Κώστας Μαρκόπουλος θα είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Χρήστος Ζώης επικεφαλής στο κόμμα, ενώ τις αποφάσεις θα λαμβάνει μια ολιγομελής διοικούσα επιτροπή.
Την Τετάρτη το βράδυ υπήρξε μυστική συνάντηση των βουλευτών και των στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στην συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του Γιώργου Βουλγαράκη και ελήφθη η απόφαση να προχωρήσουν σε νέα καταγγελία, το βάρος της οποίας ανέλαβε ο Γιάννης Κουράκος.
Η Νέα Δημοκρατία, πάντως, έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τον εμφύλιο στους Ανεξάρτητους Έλληνες. “Δεν ανακατευόμαστε”, είναι η εντολή που έχει δώσει το Μαξίμου. Στο παρασκήνιο λέγεται ότι η επιστροφή στη Ν.Δ. όσων φεύγουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι δυνατή μόνο εάν δεν προβούν σε δηλώσεις εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.
kafeneio-gr.blogspot.com

9 σχόλια

  1. Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!
    Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

    Έτσι είναι ,ότι χτίζεται πάνω στην άμμο έχει άσχημη κατάληξη.
    Ήθελαν να το παίξουν αντιμνημονιακό δεξιό κόμμα. Χωρίς προτάσεις,
    απλά μονάχα υστερικές φωνές και κορώνες.

    Όλοι μας έχουμε ΧΑΖΕΨΕΙ από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.
    Όλοι μας έχουμε χαζέψει από τα παράλογα φορολογικά μέτρα.
    Όλοι μας θέλαμε,τουλάχιστον να είχανε μείνει τα πάντα πριν από το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Για αυτό θέλουμε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

    Ο Καμένος το μόνο που έκανε ήταν να ξεφωνίζει..
    ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

    Τώρα Πανούλη άντε και ..ΚΑΛΑ ξυνισμένα ΚΡΑΣΙΑ.
    Σαν την μάπα της Κουντουρά (με τον Φυγόδικο Άνδρα Λαμόγιο του κερατά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξοχα!
    Η Κουντουρά πήγε στις ΗΠΑ με λεφτά των ΑΕροψεκασμένων (αν όχι της βουλής) για να δει τον φυγόδικο που δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα...

    Τι μάθαμε σήμερα; Ότι η Κουντουρά πήγε στις ΗΠΑ για κομματικούς σκοπούς (αν δεν πήγε με καμιά επιτροπή της Βουλής και τα πληρώνουμε εμείς) για να προετοιμάσει το συνέδριο λέει ο Καμμένος...

    και συμπληρώνω και εγώ: και φυσικά για να δει τον φυγόδικο άνδρα της, τον πρώην μπασκετμπολίστα...
    Σαράντη Παπαχριστόπουλο, που εδώ και 2 χρόνια δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα αφού φέσωσε κόσμο και 300 υπαλλήλους που απασχολούσαν στις εκδόσεις τους (περιοδικά Deco, Lipstick, ΣΠΙΤΙ κ.λπ) και εκκρεμούν εναντίον του δικαστήρια...

    Απορίας άξιο είναι βέβαια γιατί η κ. Κουντουρά δεν δηλώνει στο πόθεν έσχες της ότι είναι παντρεμένη με τον φυγόδικο Παπαχριστόπουλο...

    Αντίθετα δηλώνει κανονικά το ακίνητο που αγόρασε έναντι 460.000 στη Βουλιαγμένη, λίγο πριν φεσώσει (ο άντρας της γιατί αυτή είναι σίγουρο ότι δεν είχε ιδέα η κακομοίρα) τους μαλάκ@@... φαντάζομαι ότι οι μαλάκ@@ της εύχονται να το χαίρεται και να το απολαμβάνει...

    Αυτά για να ξέρουμε ποιοι και γιατί είναι εναντίον των ξένων κατακτητών...

    Ψυχαγωγηθείτε και λίγο με την Προεδράρα..real gr. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ MEGA

    ΜΠΟΥΛΗ ΚΑηΜΜΕΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ..
    *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δημοσκοπικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι εικονικό,γιατί πολλοί που σκοπεύουν να την ψηφίσουν ( λόγω των νέων φορολογικών μέτρων και των νέων μειώσεων σε μισθούς,συντάξεις, επιδόματα, φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ) δεν το ανακοινώνουν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις !
    Ουσιαστικά με τη νέα χρονιά, αν εφαρμοστεί αυτό το νομοσχέδιο του κ.Στουρνάρα και του κ. Βρούτση, η ΝΔ θα πέσει κάτω από τη Χ. Α ( και δημοσκοπικά ), το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί μαζί με τη ΔΗΜΑΡ κάτω από 3%, και ακόμα και οι ΑΝΕΛ θα έχουν νέα αύξηση του ποσοστού τους, από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, που δεν θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα ή Χ.Α. Τα όποια υβριδικά-γενόσημα κόμματα δημιουργηθούν είτε μνημονιακό είτε αντιμνημονιακό προσωπείο κι αν έχουν ( πχ Λοβέρδου ή Μαρκόπουλου ) δεν θα έχουν απήχηση μεγαλύτερη του 2% !
    Με απλά λόγια, όσοι οι Βουλευτές της ΝΔ παραμένουν απαθείς στις μεθοδεύσεις του Στουρνάρα και του Βρούτση, σχετικά με το φλέγον ζήτημα των παιδιών, του αφορολόγητου που είχαν και των φοροαπαλλαγών που σχετίζονται με τα παιδιά και των επιδομάτων τους που δεν καλύπτουν τη τεράστια αύξηση των φόρων και των αναγκών τους ( δηλαδή, φροντιστήρια, ιατραφαρμακευτική περίθαλψη - πχ τα επιδόματα αντί κάθε δίμηνο θα δίνονται κάθε 6μηνο, )και των παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις, κινδυνεύουν να μην εκλεγούν στις επόμενες εκλογές, αφού η ΝΔ , ως δεύτερο ή τρίτο κόμμα, θα εκλέξει περίπου 30-40 βουλευτές σε όλη την Ελλάδα ! Είναι κρίσιμο το 1.000.000 ψηφοφόροι, Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι και τα παιδιά τους, τους οποίους έβαλε στο μάτι το επιτελείο του Στουρνάρα και του Βρούτση, χώρια οι μεγάλες επιπτώσεις στο δημογραφικό της χώρας. Για πρώτη φορά θέτονται αντικίνητρα ακόμα και για 1 παιδί, ενώ - λογικά- αυτά τα μέτρα θα καταπέσουν στα Συνταγματικά και Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, όπως έγινε με το χαράτσι.
    Το χειρότερο είναι το εξής : Έχουν προετοιμαστεί στη κυβέρνηση για τις σεισμικές αντιδράσεις στο εκλογικό τους σώμα, όταν μπει ο Γενάρης και δει ο κόσμος τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα πετσοκομμένα ; Έχουν προετοιμαστεί για μαζική κήρυξη στάσης πληρωμής φόρων των πολιτών, λόγω αδυναμίας πληρωμής τους από τις συνεχείς μειώσεις σε μισθούς- συντάξεις- επιδόματα και τον ταυτόχρονο πολλαπλασιασμός φόρων σε εισοδήματα, ακίνητα, χαράτσια κλπ ; Η ακολουθούμενη πολιτική, με μαθηματική ακρίβεια, θα εκτοξεύσει τα ποσοστά Σύριζα, Χρ. Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων στα ύψη. Και αυτό θα φανεί τον Γενάρη, ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο κόμμα ετοιμάζουν όσοι έφυγαν από τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου

    Νέο κόμμα ετοιμάζεται πυρετωδώς από τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου. Θα πρόκειται για ένα αντι-μνημονιακό κόμμα και θα καλύπτει στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ ως την άκρα Δεξιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Realnews αμέσως μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμο το κείμενο της εθνικής πρότασης του νέου κόμματος και το όνομα που προκρίνεται είναι «Πατριωτική Αναγέννηση» ή «Νέα Ελλάδα».

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεφαλής του νέου κόμματος θα είναι ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Ζώης με το σύστημα της διαρχίας, ο πρώτος επικεφαλής στην κοινοβουλευτική ομάδα και ο δεύτερος επικεφαλής στο κόμμα, αφού δεν εξελέγη βουλευτής.

    Στόχος των στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες είναι να συγκεντρώσουν στη Βουλή 10 βουλευτές. Ηδη έχουν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Γιάννης Κουράκος ενώ τα παραιτηθέντα στελέχη συνομιλούν και με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές όπως ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Νίκος Σταυρογιάννης, ο Γιώργος Κασαπίδης και ο Θόδωρος Σολδάτος που έχουν διαγραφεί από τη ΝΔ επειδή δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 3.

    Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση των βουλευτών που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ ήταν η υποψία ότι ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης εμπλέκεται στη χρηματοδότηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ο Γιάννης Κουράκος και αποφασίστηκε από τους διαφωνούντες να καταγγείλουν τον Πάνο Καμμένο και να αποχωρήσουν


    Μακριά απ' τον κώλ@ μας κι ας κάνει ότι θέλει: Νέο κόμμα θέλει ο Κ. Μαρκόπουλος

    [Μακάρι να κάνουν κόμμα να αντιπολιτεύονται την εκάστοτε κυβέρνηση πιο σοβαρά απ' ότι οι ΑΕροψεκασμένοι με τον πολιτικό λόγο για προδότες, κολοτούμπες, κομανέτσι και εσχάτως για "εθνικούς μαλάκ@@". Και γιατί όχι κάποια στιγμή να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση αντί για τη ΔΗΜΑΡ ας πούμε... σε τελική ανάλυση περισσότερα κοινά έχουμε με τον Μαρκόπουλο ή τον Ζώη πχ. στα εθνικά θέματα, απ' ότι με την Ρεπούση και τον Μπίστη]

    Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου κόμματος, που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη [καλά μεγάλε μην ανοίγεσαι και συ... 3-5% και πολύ είναι...], στο μέλλον, ο Κώστας Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

    Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Μαρκόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο τον οποίο αποκαλεί γραφικό κατηγορώντας τον πως «αυτοθαυμάζεται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κερδισμένα τα κομματικά ταμεία από την δόση
    Τελικά έχουν λόγο οι πολιτικοί που πανηγυρίζουν για την απόφαση εκταμίευσης της δόσης προς την Ελλάδα. Από τους πρώτους που θα εισπράξουν χρήματα είναι τα πολιτικά κόμματα! Μας λένε ότι πιάνουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών και τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούν. Εννοούν τα κομματικά ταμεία! 15 εκατομμύρια ευρώ θα κατευθυνθούν εκεί, προκειμένου να αποπληρωθούν οι....κομματικές οφειλές.

    δλδ..και ο £υριζα
    θα πλερώσει τους απλήρωτους υπαλλήλους του

    με τα λερωμένα με αίμα λεφτά της Μέρκελ .............!!!!!!!!
    ωωωωωωωωωωω..Alexis -Στρατουλη κλπ ! ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ME THN ANODO POY EXEI H XRYSH AYGH, POLLOI APO AYTOYS POY SHMERA BRIZOYN TON TSIPRA KAI TON KAMMENO THA EYXONTAI SE LIGO NA ANEBOYN AYTOI EKLOGIKA, NA MHN PO OTI THA TREKSOYN KAI NA TOYS PSHFISOYN, GIA NA BGEI PROTO KOMMA H XRYSH AYGH.
    GI' AYTO, ANTI NA BRIZOYN TON SYRIZA KAI TOYS ANEL, AS PANE NA PIESOYN TON SAMARA, TO BENIZELO, TO KOYBELH NA ALLAKSOYN TO FOROLOGIKO, NA MH KATARGHSOYN TO AFOROLOGHTO GIA TA PAIDIA, NA MH KOPSOYN DORA KAI EPIDOMATA GIA TA PAIDIA, GIATI H X.A THA EINAI MEXRI THN ANOIKSH PROTO KOMMA SE DYNAMH !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ !!ΠΙΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η Χ.Α. Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χτύπησε κόκκινο η υποκρισία του πολιτικού συστήματος. Την ώρα που με το νέο φορολογικό οι ελληνικές οικογένειες, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι φορτώνονται με νέα δυσβάσταχτα βάρη, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βγάζει λάδι τους βουλευτές, διατηρώντας ανέγγιχτο ένα από τα προκλητικότερα προνόμια και ρουσφέτια που έκανε η Πολιτεία στους εθνοπατέρες. Αυτό δεν είναι άλλο από το...αφορολόγητο (του συνόλου) της βουλευτικής αποζημίωσης.Το όλο θέμα αγγίζει τα όρια της πρόκλησης. Με τον νόμο 3842/2010 φαινομενικά καταργήθηκε το δικαίωμα των βουλευτών να μη φορολογείται το 60% περίπου της βουλευτικής τους αποζημίωσης, όπως ίσχυε με το Ζ’ Ψήφισμα του Συντάγματος το 1975. Κι ενώ η κατάργηση θα έπρεπε να ισχύσει από το 2010 και οι βουλευτές να φορολογηθούν όπως όλοι οι υπόλοιποι πολίτες, η δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών για το 2010 αποδεικνύει ότι ο νόμος -άγνωστο με εντολή τίνος- δεν ίσχυσε ποτέ.Δεν ίσχυσε ούτε καν η εγκύκλιος που έστειλε τότε το υπουργείο, διευκρινίζοντας ότι από τη φορολόγηση εξαιρείται το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης ως ποσό που τεκμαίρεται ότι δαπανήθηκε για τα λειτουργικά έξοδα του βουλευτή.Ποιες είναι αυτές οι δαπάνες; Επιδόματα που παίρνουν οι βουλευτές στο χέρι για την οργάνωση γραφείου, τα έξοδα κίνησης, τις συμμετοχές στις επιτροπές αλλά και τα ταχυδρομικά τέλη, τα οποία δεν φορολογούνται μολονότι είναι όσο η μισή βουλευτική αποζημίωση. Ειδικά για το τελευταίο παραμένει, ωστόσο, το ερώτημα για ποιον λόγο οι βουλευτές παίρνουν στο χέρι περίπου 1.130 ευρώ μηνιαίως για ταχυδρομικά τέλη, ενώ από το Σύνταγμα προβλέπεται ταχυδρομική ατέλεια για τους βουλευτές!

    Τα παραδείγματα, όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, είναι ενδεικτικά:

    - Βουλευτής με ετήσια αποζημίωση 109.506 ευρώ φορολογήθηκε μόνο για τα 26.156 ευρώ, ενώ αφορολόγητα έμειναν 83.350 ευρώ! Ποσοστό αφορολογήτου 76%.
    - Βουλευτής με 111.877 ευρώ ετήσια αποζημίωση φορολογήθηκε ως μισθωτός με εισόδημα 28.613 ευρώ, ενώ αφορολόγητα έμειναν 83.264 ευρώ. Ποσοστό αφορολογήτου 74%.
    - Τρίτος βουλευτής με εισόδημα από τη βουλευτική αποζημίωση 110.153 ευρώ φορολογήθηκε μόνο για τα 27.941 ευρώ. Ποσοστό αφορολογήτου 75%.

    Οπως μάλιστα λένε εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα φορολογικά, το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα. Δηλαδή να μένει αφορολόγητο το συντριπτικά μεγάλο ποσό των βουλευτικών αποδοχών. Την ώρα δε που για τον απλό πολίτη η φορολόγηση αρχίζει από το πρώτο ευρώ, για έναν βουλευτή που παίρνει 100.000 ευρώ η φορολόγηση αρχίζει μετά 70.001ο ευρώ!

    Πριν από δύο εβδομάδες σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αδωνις Γεωργιάδης, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, παραδέχτηκε ότι υπάρχει αφορολόγητο για τους βουλευτές. Στις επίμονες αιτιάσεις όμως φοροτεχνικών ότι το αφορολόγητο είναι πάρα πολύ μεγάλο ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στο 25%, παρότι από τα 97.000 ευρώ που έλαβε το 2010 φορολογήθηκε μόνο για τα 27.000 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση