GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τέρης Χρυσός ζει σε ημιυπόγειο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Μόνος του, σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη ζει εδώ και καιρό ένας από τους σπουδαιότερους ...


Μόνος του, σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη ζει εδώ και καιρό ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, από τους πρώτους που ασχολήθηκαν στη χώρα μας με το συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Ο λόγος για τον Τέρη Χρυσό ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Ο ίδιος αποκαλύπτει τις δραματικές πτυχές της ζωής του, μιλά για αχαριστία των συναδέλφων του στο πρόσωπό του και εκφράζει το μεγάλο του παράπονο προς την Πολιτεία που όπως λέει του έχει γυρίσει την πλάτη αφού του έχει κόψει την σύνταξη του ΙΚΑ που όπως τονίζει, δικαιούται. «Δεν αντέχω άλλο. Τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα. Με αυτά τα λεφτά, πρέπει να φάω, να πληρώσω τα κοινόχρηστα, να πληρώσω κάποιες δόσεις, το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τα χαράτσια και δεν μου φτάνουν» δηλώνει ο μεγάλος τραγουδιστής και συνεχίζει μιλώντας στην Espresso: «Το ξέρω ότι κάποια στιγμή το ΙΚΑ μπορεί να με πετάξει έξω από το σπίτι μου, αλλά τι να κάνω;».

2 σχόλια

  1. Κύριε Τερη αυτά παθαίνουν όσοι ΔΕΝ ΚΛΈΒΟΥΝ σε αυτή την χώρα....

    Αυτό είναι το τίμημα στους ανθρώπους όταν γεράσουν από τα ΤΟΜΆΡΙΑ... αν και ξέρω την πορεία σας την επταετία εσάς και της κ. Κλειώ Δεναρδου ..

    Όταν με βγάλατε σπο τα κρατητήρια του Ηρακλείου που με είχε κλίση ο Γεωργαλάς για πολιτικούς λόγους, και σε μια επίσκεψη σας είδατε ένα πεινασμένο και αδύνατο παιδί και δείξατε την ανθρωπιά σας..

    Σου εύχομαι ότι το καλύτερο, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ!!! Σήμερα δεν έχομε πολιτικές αντιπαραθέσεις στην χώρα, ΑΛΛΆ ΚΑΤΟΧΉ ΞΈΝΩΝ ΔΥΝΑΜΈΝΩΝ εύχομαι να το καταλάβουν κάποια στιγμή ΟΙ ΑΠΛΟΊ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και να ενωθούν να τους πούμε Ας ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ..

    Η Ο.Π.Λ.Α... Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..και πιθανώς, πατέρας (κατ' άλλους μάνα), του Κυριάκου.










    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση