GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μυστηριώδης one-off Lamborghini...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επιβεβαίωσε τα σχέδια μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής Lamborghin...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επιβεβαίωσε τα σχέδια μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής Lamborghini, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 11 Μαΐου 2013.
Η ειδική έκδοση της Lamborghini θα λανσαριστεί για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια της ιταλικής φίρμας στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο Stephan Winkelmann ανέφερε πως θα κατασκευαστεί σε περιορισμένη παραγωγή, ενώ η σχεδίασή του δε θα είναι ούτε πολύ προχωρημένη, ούτε ρετρό, αλλά θα είναι πολύ «ξεχωριστή» και «μοναδική».
Η ιταλική φίρμα δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το… μυστηριώδες μοντέλο της, ωστόσο αρκετές είναι οι εικασίες που θέλουν μια περιορισμένης παραγωγής Aventador ή εργοστασιακή έκδοση του πρωτότυπου Sesto Elemento. Ακόμα, το ειδικό μοντέλο είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της πολυτελέστατης φίρμας που βρίσκονται στην Sant Agata Bolognese στις 11 Μαΐου 2013, για να γιορτάσουν τα 50στά γενέθλια της Lamborghini.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση