GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση και online αγορές

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου σε ένα διαδικτυακό τόπο προχωρά η Enovaway Α.Ε., που σχεδίασε και π...

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στην ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου σε ένα διαδικτυακό τόπο προχωρά η Enovaway Α.Ε., που σχεδίασε και παρουσιάζει το KOOLFly.com. Το καινοτόμο Start Up δίνει μια νέα διάσταση στην ενημέρωση και στο online shopping. Το KOOLFly.com αφουγκράζεται την κουλτούρα των νέων και τους κρατά ενήμερους για όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Μέσα από τις στήλες του, όλοι μπορούν να βρουν νέα για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα Tech θέματα, να γνωρίσουν τις πιο KOOL μουσικές προτάσεις, να ενημερωθούν για το cinema, το lifestyle και τα σημαντικότερα events της χώρας. Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως του KOOLFly.com είναι ότι συνδυάζει όλα τα παραπάνω με online αγορές, καθώς μέσα από την τεράστια γκάμα του e-shop, προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τα γνωστότερα Fashion Brands και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με άνεση και ασφάλεια.
Η Enovaway, δίνοντας βαρύνουσα σημασία στην επένδυση που πραγματοποιεί για το KOOLFly.com, έχει θέσει ξεκάθαρο στόχο να αποτελέσει σύντομα το Νο1 προορισμό των νέων της χώρας (αλλά και όσων αισθάνονται νέοι), τόσο για την καθημερινή τους ενημέρωση, αλλά και για τις Online αγορές τους.
 
 Ενημέρωση και online αγορές
Άλλωστε, για την υλοποίηση και την καθημερινή ανανέωση της ύλης και των προϊόντων του KOOLFly.com, η Enovaway απασχολεί προσωπικό 15 ατόμων με την παράλληλη συνεργασία εξειδικευμένων online marketing συνεργατών.
Η Νάντια Νικητέα Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Enovaway δήλωσε σχετικά:
«Είναι σημαντικό οι νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες να προσαρμόζονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Η διαρκώς αυξανόμενη χρήση του e-shopping από τους νέους, μας οδήγησε στη σκέψη να δημιουργήσουμε όχι απλώς ένα ακόμα e-commerce site, αλλά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία συνδυάζει την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Βασικό χαρακτηριστικό του νέου μας project, είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας της συντακτικής ομάδας, των Fashion Buyers, και των εξειδικευμένων marketeers, οι οποίοι με καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία εξασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του KOOLFly.com».
To KOOLFly.com βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στον αέρα, ενώ έχει δυναμική παρουσία στα Social Media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Tumblr), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό του να εκφραστεί δημιουργικά, και να χτίσει μια μεγάλη νεανική παρέα μέσα από το δίκτυο του.
Το KOOLFly.com θα λανσαριστεί με μια στοχευμένη digital καμπάνια, εστιάζοντας σε sites, blogs & communities στα οποία συχνάζουν οι νέοι, ενώ παράλληλα θα υποστηριχθεί και από παρουσία στο Search Engine της Google.
To KOOLFly.com αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική πρωτοβουλία της Enovaway AE. στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του Digital Business Development. Η εταιρία, σχεδιάζει στο μέλλον να προχωρήσει και σε νέες καινοτόμες ιδέες στον ψηφιακό χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση