GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατουρήθηκε στην ουρά του Ralph Lauren... για να μην χάσει την έκπτωση!

Κατάντια είναι αυτό που συμβαίνει με την καταναλωτική λύσσα ορισμένων αυτές τις ημέρες. Κίνηση, στριμωξίδι και καταναλωτικά απωθημένα στο...

Κατάντια είναι αυτό που συμβαίνει με την καταναλωτική λύσσα ορισμένων αυτές τις ημέρες. Κίνηση, στριμωξίδι και καταναλωτικά απωθημένα στο απόγειο της κρίσης ιδιαίτερα από μια μερίδα κόσμου που έχει μάθει με το πρότυπο "αγοράζω άρα ζω" και αυτήν την εποχή υποφέρει σίγουρα περισσότερο από τους υπόλοιπους.
Στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα όπου "μάρκες" πωλούνται σε καλές τιμές, άνθρωποι χάνουν την αξιοπρέπειά τους προκειμένου να πάρουν ένα "μαρκάτο" ρούχο σε καλή τιμή.
Στο κατάστημα Ralph Lauren για παράδειγμα ο μέσος όρος αναμονής στην ουρά των ταμείων ξεπερνά τα 35 λεπτά. Μάλιστα αυτές τις μέρες μια κοπέλα κυριολεκτικά κατουρήθηκε πάνω της περιμένοντας στην ουρά πεισματικά για να μην χάσει την σειρά της.
Τόσο εκείνη όσο και οι υπάλληλοι του καταστήματος ήρθαν σε δύσκολη θέση και προσπάθησαν να χειριστούν το θέμα όσο γίνεται πιο διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση