GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες πτήσεις σχεδιάζει η SAS στη Θεσσαλονίκη

Τα τέσεερα νέα δρομολόγια θα είναι εποχικά ενώ η εταιρεία προσβλέπει και φιλοδοξεί στη διατήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτο...


Τα τέσεερα νέα δρομολόγια θα είναι εποχικά ενώ η εταιρεία προσβλέπει και φιλοδοξεί στη διατήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους
Το σχέδιο των Σκανδιναβικών Αερογραμμών (SAS) να ενισχύσουν την παρουσία τους στη Βόρεια Ελλάδα, εγκαινιάζοντας τέσσερα νέα δρομολόγια, τα οποία θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη, γνωστοποίησε στον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη ο γενικός διευθυντής των SAS στην Ελλάδα και την Κύπρο Αλέξανδρος Αβερκιάδης.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της ΠΚΜ Ευθύμιος Φωτόπουλου, ο κ. Αβερκιάδης τόνισε ότι τα νέα δρομολόγια θα είναι εποχιακά, σημειώνοντας ωστόσο ότι η εταιρεία προσβλέπει και φιλοδοξεί στη διατήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Επίσης, στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν κι άλλοι τρόποι ανάπτυξης ευρύτερης συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τις Σκανδιναβικές Αερογραμμές με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Σκανδιναβία στην ΠΚΜ και την αποτελεσματική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κεντρικής Μακεδονίας στις σκανδιναβικές χώρες καθώς και αντίστροφα.

«Καλωσορίζουμε την επιλογή των Σκανδιναβικών Αερογραμμών να επεκτείνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη με νέα δρομολόγια, από όπου εμείς στην ΠΚΜ  θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε τα περισσότερα δυνατά οφέλη χωρίς μάλιστα αυτό να συνεπάγεται οικονομικές δεσμεύσεις μας προς την εταιρεία. Αναζητούμε και σχεδιάζουμε συνεχώς νέες συνέργειες με στόχο την τουριστική ανάπτυξη και τη διείσδυση σε ενδιαφέρουσες και υγιείς  αγορές  του εξωτερικού όπως η αγορά των σκανδιναβικών χωρών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Αβερκιάδης ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για τη συνάντηση τονίζοντας ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα μιας «σταθερής και στενής συνεργασίας» που θα αποφέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για την τουριστική προώθηση και προβολή της ΠΚΜ στις χώρες της Σκανδιναβίας, στο άμεσο μέλλον.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση