GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αναμονή του Sir οι αποχωρήσαντες απ' τους ΑΝΕΛ...

 Στη Γηραιά Αλβιώνα επικρατεί η συνηθισμένη της εποχής ελαφρά ψυχρούλα, τώρα που προτάσσονται τούτες οι λέξεις. Το θερμόμετρο γράφει -2...

 Στη Γηραιά Αλβιώνα επικρατεί η συνηθισμένη της εποχής ελαφρά ψυχρούλα, τώρα που προτάσσονται τούτες οι λέξεις. Το θερμόμετρο γράφει -2.
Υπάρχει όμως ένας κάτοικος στο πάντα υγρό νησί που έχει ισχυρούς λόγους να νιώθει μια έντονη θέρμη απόψε, καθώς...http://rizopoulospost.com/se-anamoni-tou-sir/#ixzz2Eqir4e00

6 σχόλια

  1. Τέτοια καγκούρια είναι στη ΝΔ...
    Βλέποντας ότι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται εκλογικά, σκέφτηκαν να διαλύσουν με αποστοσίες τους ΑΝΕΛ, ώστε να μη μπορεί να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση και να διαλυθεί φορολογικά η ελληνική κοινωνία.Θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με άλλα κόμματα, αλλά είναι τόσο βλάκες ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν θα ακολουθήαουν τους κωλοτούμπες βουλευτές τύπου Μαρκόπουλου και λοιπά, αλλά θα πάνε μαζικά ή στο Σύριζα ή στη Χρυσή Αυγή και θα τους ενισχύσουν ακόμα περισσότερο. Το φορολογικό, διαλυομένων των ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους και νεόπτωχους απευθείας στο Σύριζα και στη Χρυσή Αυγή, που θα πιάσουν ανέλπιστα μεγάλα ποσοστά. Φυσικά η ΝΔ δεν θα μπορέσει ούτε το 1/3 των βουλευτών της να εκλέξει στις επόμενες εκλογές και θα έχει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανε και καλά ο Πάνος!
    Μπήκαν στο δημόσιο διάλογοι σοβαρά θέματα όπως οι ΑΕροψεκασμοί
    οι Ελοχίμ
    οι εξωγήινοι
    οι τοκογλύφοι
    κ.λ.π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΗΣΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ; ΠΑΛΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ; ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβει κανείς πόσο στημένο είναι, πρώτα το αναγγέλει το κομματικό φίμωτρο και μετά επαληθεύεται. Από τα μέσα Νοέμβρη είναι έτοιμη η ιστορία και το μαγείρεμα της αποσταΣΙΑΣ.Γελάει ο κόσμος με τις ίντριγκες της Συγγρού. Αλλά θα τους γυρίσει μπουμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Quizακι για ...."Ευφυείς" οπαδούς

    Όταν αποχωρεί από το κόμμα που κατηγορεί σαν ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ, ένας -ένας
    ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ που νιώθει και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,
    πώς θα πρέπει να λέγεται το υπόλοιπο κόμμα ;;;


    απάντηση ...ΑΕ στο άρθρο 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση