GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αγάπη, η ιδέα και ο ΠΑΟΚ στο twitter

Η αγάπη, η ιδέα και ο ΠΑΟΚ στο twitter Μια φωτογραφία αγάπης, μια ιδέα και ο ΠΑΟΚ είναι τα δημοφιλέστερα hashtag στο twitter για το 201...

Η αγάπη, η ιδέα και ο ΠΑΟΚ στο twitter

Μια φωτογραφία αγάπης, μια ιδέα και ο ΠΑΟΚ είναι τα δημοφιλέστερα hashtag στο twitter για το 2012 στους Έλληνες χρήστες ενώ το tweet με τα περισσότερα retweets ήταν αυτό της σύλληψης του δημοσιογράφου Κωστή Βαξεβάνη.
Η δημοφιλέστερη φωτογραφία είναι με την ονομασία “Tolis and Maria”. Μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που ήταν μαζί από μικρά παιδιά. Η ζωή τους χώρισε καθώς ο Τόλης έπασχε από καρκίνο και στα 30 "έφυγε" από τη ζωή.
Το δημοφιλέστερο βίντεο είναι το "Kony 2012".
Το δημοφιλέστερο hashtag για τον αθλητισμό ήταν ο ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά να αφήνουν πίσω όλους τους άλλους. Το 2012 το Twitter απέκτησε περίπου 128.000 νέους Έλληνες χρήστες φτάνοντας συνολικά περισσότερους από 250.000 Έλληνες χρήστες. Τα ελληνικά tweets αυτή τη χρονιά άγγιξαν τα  120.000.000, σχεδόν δηλάδη 4 tweets το δευτερόλεπτο.









Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση