GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία… UFO που έπεσε στην Ιαπωνία

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί είδηση στο διαδίκτυο ότι Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη φωτογραφία του UFO ...

566c982a3ac6e943a0fdda93c862a59c XL 250x180 Σάλος στο διαδίκτυο με φωτογραφία... UFO που έπεσε στην ΙαπωνίαΕδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί είδηση στο διαδίκτυο ότι Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη φωτογραφία του UFO που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα χθες.
Φυσικά πρόκειται για μια ψεύτικη είδηση (hoax) που διαδίδεται μέσω του διαδικτύου.
Η υποτιθέμενη είδηση αναφέρει ότι η φωτογραφία εμφανίζεται κοκκώδες και κάπως ασαφής δεδομένου ότι το σκάφος έχει βυθιστεί κάτω από το νερό, αλλά δείχνει σαφώς μια πηγή ενέργειας που εξακολουθεί να λάμπει έντονα αλλά θολά στην κορυφή του.
Φιλοξενεί ακόμα και υποτιθέμενες δηλώσεις: ”Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη φωτογραφία στον κόσμο για να επιβεβαιώσει τις εκθέσεις που δώσαμε χθες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού ναυτικού Yoshido Hari. ”Είναι σαφές ότι έχουμε ακόμα πολλές ημέρες μπροστά μας για την διάσωση, αλλά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το αντικείμενο.”
Πολυάριθμα δημοσιεύματα άρχισαν στη συνέχεια να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο χθες σχετικά με την υποτιθέμενη συντριβή UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα.

2 σχόλια

  1. Η τελευταία πράξη τρομοκρατησης των λαών από τα μασονικά κοπρόσκυλα της νεας ταξης όπως ακριβως την περιεγραψε ο Βερνερ φον Μπραουν. Αφου μας τελείωσαν οι κακοί κομμουνιστές αφου εξολοθρευτηκαν οι αόρατοι τρομοκρατες τωρα θα μας επιτεθούν και οι εξωγηινοι ρε δεν γαμιεστε κωλαρχιδα κωλοπουστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Ο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ.... ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΒΑΜΠΙΡ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕς ΙΜΟ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΤΑΟΛΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση