GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γιατί δεν καταστράφηκε ο κόσμος χθες» (video)...

Η NASA δημοσιοποίησε 10 ημέρες νωρίτερα video για το ημερολόγιο των Μάγια. H ΝΑSA είναι τόσο σίγουρη ότι δεν πρόκειται να καταστραφεί ο...

Η NASA δημοσιοποίησε 10 ημέρες νωρίτερα video για το ημερολόγιο των Μάγια.
H ΝΑSA είναι τόσο σίγουρη ότι δεν πρόκειται να καταστραφεί ο κόσμος στις 21 Δεκεμβρίου, όπως φημολογείται τους τελευταίους μήνες, που δημιούργησε ένα video με τον τίτλο «Γιατί χθες δεν καταστράφηκε ο κόσμος» και αναφέρεται στις 22 Δεκεμβρίου, 10 ημέρες πριν!
Σημειώνοντας έναν προς έναν τους «μύθους» που ασχολούνται με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια, εμπειρογνώμονες  και αστρονόμοι απομυθοποιούν κάθε αναφορά ότι ο Ήλιος θα καταστρέψει την ατμόσφαιρα ή ότι ένας πλανήτης θα συγκρουστεί πάνω στη Γη. Εφόσον όμως ενδεχομένως τελικά και να μην υπάρχει ψυχή ζώσα στις 22 Δεκεμβρίου για να τους ειρωνευτεί και να πει πόσο λάθος έκαναν, αποφάσισαν να βγάλουν το video 10 ημέρες νωρίτερα! (σ.σ. Το video κυκλοφόρησε χθες). «Εάν βλέπετε αυτό το βίντεο, τότε αυτό σημαίνει ένα πράγμα... ότι ο κόσμος δεν καταστράφηκε χθες», είναι η πρώτη φράση του βίντεο.
Η προφητεία του τέλους του κόσμου βασίζεται στην ερμηνεία του αρχαίου ημερολογίου των Μάγια ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
Ειδικότερα, μία θεωρία αναφέρει ότι ο Nibiru, ένας αδίστακτος πλανήτης που ανακάλυψαν οι αρχαίοι Σουμέριοι θα συγκρουστεί με τη Γη, σκοτώνοντας τους πάντες. Οι επιστήμονες ωστόσο υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης.
Το βίντεο υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι θεωρίες της Αποκάλυψης έχουν δημιουργηθεί πάνω σε μία μαζική παρανόηση.
Ο dr. John Carlson Διευθυντής του Κέντρου αρχαιο – αστρονομίας υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα το ημερολόγιο των Μάγια δεν σταματά την 21η Δεκεμβρίου. «Δεν υπήρξαν προφητείες των Μάγια που προέβλεψαν το τέλος του κόσμου», αναφέρει ο κ. Carlson ο οποίος έχει μελετήσει το φαινόμενο 2012, 35 χρόνια πριν.
«Η έννοια του χρόνου όπως χρησιμοποιείται από τους Μάγια επισκίασε αυτή των μοντέρνων αστρονόμων», προσθέτει. Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με την επιστήμη μας, το Big Bang συνέβη πριν από 13.7 δισ. χρόνια. Αλλά υπάρχουν ημερομηνίες σε ερείπια των Μάγια που τοποθετούνται δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια φορές πιο πριν από αυτό. Το ημερολόγιο των Μάγια ήταν σχεδιασμένο για να σχεδιάστηκε για να παρακολουθεί τέτοια μεγάλα διαστήματα και είναι το πιο πολύπλοκο σύστημα που αναπτύχθηκε ποτέ σε ημερολόγιο».
Δείτε το video της NASA για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση