GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κορομηλά παραμορφωμένη στην παρουσίαση των βιβλίων της [video]....

Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη, αλλά και «φουσκωμένη» στη διάρκεια της παρουσίασης των βιβλίων της για παιδιά. Η πα...


Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη, αλλά και «φουσκωμένη» στη διάρκεια της παρουσίασης των βιβλίων της για παιδιά.
Η παρουσιάστρια παρουσίασε τα νέα της παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μίνωας, με τίτλους «Νέφης Συννέφης –Να είσαι πάντα ο εαυτός σου» και «Το ελάφι και το αγριολούλουδο» σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Ρούλα Κορομηλά διάβασε αποσπάσματα από τα παραμύθια της και κατόπιν υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων, ενώ δίπλα της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα.
Οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν πάντως όταν αντίκρυσαν τα φουσκωμένα χείλη και μάγουλά της, γνωρίζοντας οτι τελευταία ταλαιπωρείται και πάλι με την υγεία της. Η Ρούλα Κορομηλά προσπαθεί να αγωνιστεί και να νικήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμα και αν αυτό έχει επίδραση στην εξωτερική της εμφάνιση.
Στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων της βρέθηκαν οι κάμερες και η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποχωρεί από την τηλεόραση του Alpha.
«Είμαι καλά! Μην ψάχνετε να βρείτε σκιές και μαύρα σύννεφα! Στον δικό μου ουρανό τα σύννεφα είναι γαλάζια και φωτεινά», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά, τονίζοντας πως είναι ακόμα στην τηλεόραση και πως μέχρι τον Ιανουάριο έχει πολλά να πει.
«Είμαι στην τηλεόραση, δουλεύω για την τηλεόραση. Δουλεύω για τα παιδιά τις τηλεόρασης και είναι καλύτερο σ” αυτή τη φάση να δουλεύω για τα παιδιά που είναι πιο νέα και εγώ να είμαι πιο αποστασιοποιημένη», προσέθεσε η Ρούλα.
Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να σχολιάσει τη δήλωση της Ντέπυς Γκολεμά όπου της ζητά να εγκαταλείψει την τηλεόραση είτε είναι μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες η Ρούλα Κορομηλά απάντησε:
«Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε τι είπε η Ντέπυ, ούτε κανένας συνάδελφος. Δεν διάβασα, δεν διαβάζω και δεν μ” απασχολεί αυτό το κομμάτι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να δρα και να μιλά και να γράφει όπως θέλει και όπως φαντάζεται. Δεν θα καθίσω να απαντήσω σε κάποιον που έχει κάποια γνώμη για μένα. Για όνομα του Θεού! Να κάθεσαι και να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Όλα μια χαρά».

Πηγή: www.fimes.gr

3 σχόλια

  1. Εδώ έγινε η σούρδα Γυφτογκόμενα "καθηγήτρια" στο Χαρβαρντ με ένα φτιαχτό μαστεράκι, να μη γινότανε κι η κορομηλά "συγγραφέας", ως πρώην δακτυλογράφος;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα.
    Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος
    μτφρ: τα άδιεα σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα.
    Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος
    μτφρ: τα άδιεα σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση